Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γουίλ Σμιθ: Πώς αντέδρασε η σύζυγός του μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Πώς αντέδρασε η σύζυγός του ...

Η αντίδραση της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ φαίνεται σε βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Tik Tok

Σε ένα νέο βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το Tik Tok, η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ φαίνεται να γελάει με την αντίδραση του Κρις Ροκ, μετά το «χαστούκι που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο», που δέχθηκε από τον Αμερικανό ηθοποιό μετά το αστείο που έκανε για την ίδια στα Όσκαρ.

Η αντίδραση της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Tik Tok, από τη στιγμή που ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει στο τραπέζι που καθόταν κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Όσκαρ. Όταν ο Κρις Ροκ είπε «ουάου, ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε», η ίδια φαίνεται να γελάει ενώ μετά επικρατεί τεράστια αμηχανία στην αίθουσα από την απάντηση του ηθοποιού «κράτα το όνομα της συζύγου μου έξω από το γ@@@@@@ο στόμα σου».

Την ώρα που φωνάζει αυτό ο Γουίλ Σμιθ, η 50χρονη σύζυγός του, του ρίχνει μια σύντομη ματιά αλλά, όπως αναφέρει και η DailyMail, κρατά τα μάτια της καρφωμένα στον Κρις Ροκ καθώς ο Γουίλ Σμιθ επαναλαμβάνει τα λόγια του πιο δυνατή ένταση. Η Τζέιντα Πίνεκτ Σμιθ εμφανίζεται να χαμογελά ξανά καθώς ο Κρις Ροκ δηλώνει: «Αυτή ήταν… η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight