Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. – Η πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα, είναι στην Πάτρα

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. – Η πιο σύγχρον...

Επιστημονικά Υπεύθυνος της μονάδας είναι ο Dr Παναγιώτης Τρίγκας

Η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε., η μεγαλύτερη & πιο σύγχρονη Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, φτιάχτηκε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των αιμοκαθερόμενων ασθενών. Στεγάζεται στην οδό Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα, σε ένα νεόδμητο κτίριο 1.200 τ.μ., σε κομβικό σημείο της πόλης, πολύ εύκολα προσβάσιμο, δίπλα στην οδό Βενιζέλου και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Πάτρας.

Η μονάδα απαρτίζεται από ιατρούς νεφρολόγους, από καρδιολόγο και από παθολόγο, ενώ είναι εξοπλισμένη με τον πλέον άρτιο, σύγχρονο και πολυτελή ιατρικό και κτιριακό εξοπλισμό.

Διαθέτει δύο ορόφους αιμοκάθαρσης με 33 μηχανήματα SURDIAL X τελευταίας τεχνολογίας, όλα αποκλειστικά ON-LINE με χρονολογία κατασκευής το 2021, που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ στο Κιότο της Ιαπωνίας.

Στην μονάδα, κύριο μέλημα είναι η ποιοτική αιμοκάθαρση και η ασφάλεια του ασθενή. Ο κάθε ασθενής έχει το δικό του ατομικό οξυγόνο, που ρυθμίζεται από κεντρικό σύστημα παροχής, όπως στα μεγάλα νοσοκομεία.

Στην ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS δεν χωράνε εκπτώσεις στην ποιότητα της αιμοκάθαρσης. Το νερό, και συγκεκριμένα το υπερκάθαρο νερό, είναι απαραίτητο για τη διενέργεια της συνεδρίας της αιμοκάθαρσης. Για το λόγο αυτό η μονάδα διαθέτει την πλέον σύγχρονη επεξεργασία του νερού του δικτύου της πόλης με ON-LINE αντίστροφη ώσμωση της εταιρείας ΤΕΜΑΚ. Είναι μία μέθοδος, κατά την οποία το υπερκάθαρο επεξεργασμένο νερό που παράγεται, περνάει κατευθείαν στον ασθενή χωρίς να αποθηκεύεται, χωρίς δηλαδή να λιμνάζει. Αυτή η διαδικασία της ON-LINE παραγωγής υπερκάθαρου νερού, εξαλείφει τον κίνδυνο μικροβιακών λοιμώξεων που ενδέχεται να αναπτυχθούν στην παραγωγή νερού με την κλασική ώσμωση, όπως μπορεί να συμβεί με παλαιότερου τύπου αντίστροφες ωσμώσεις. Άλλωστε η μονάδα διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις της εταιρείας ΤΕΜΑΚ μετά από τις στείρες καλλιέργειας του νερού.

Η Μονάδα διαθέτει:

  • Ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
  • Υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη από το πιο έμπειρο & εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Ξεχωριστή αίθουσα COVID, με αυτόνομη είσοδο, για τους ασθενείς που νοσούν.
  • 2 εισόδους με δυο ράμπες για ΑΜΕΑ.
  • 3 ανελκυστήρες για την γρήγορη, άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ασθενών και του προσωπικού.
  • Ανελκυστήρα φορείων, πυράντοχος, με όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.
  • Υπερσύγχρονο ασθενοφόρο (όλο το 24ωρο), από τα πιο ευρύχωρα και ασφαλή οχήματα μεταφοράς ασθενών με όλο τον απαραίτητο αλλά και πλεονάζοντα ιατρικό εξοπλισμό καθώς και έμπειρο πλήρωμα με διασώστη.
  • Μεγάλες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης και κρεβάτια τύπου ΜΕΘ, εφοδιασμένα με ανατομικά στρώματα.

Η καλή ψυχολογία και η ψυχαγωγία των ασθενών είναι πολύ σημαντική για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS. Οι παροχές είναι πολλαπλές, ορισμένες εκ των οποίων η ατομική τηλεόραση με αυτόνομα ακουστικά από ατομική κονσόλα ψυχαγωγίας, ταχύτατο internet, καθώς και επιλογές μικρογεύματος και χυμού σε κάθε συνεδρία.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας & γνωρίστε και εσείς -χωρίς καμία δέσμευση- την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS

Καλέστε στα τηλ. 2610 322 222, 6975 208 777 και δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις, γνωρίστε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ενημερωθείτεν για όλα όσα δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την σωστή αιμοκάθαρση που η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS εξασφαλίζει και η οποία εγγυάται ένα συνεχώς βελτιωμένο επίπεδο ζωής στους αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς. Ο κ. Παναγιώτης Τρίγκας θα είναι στη διάθεσή σας.

 

 

Dr. Παναγιώτης Τρίγκας, Νεφρολόγος - Επιστημονικός Υπεύθυνος της ΜΧΑ ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS

 

Info:

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.

Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου, Πάτρα

Τ.: 2610 322 222, 6975 208 777

www.trigkas-nephros.gr

www.facebook.com/trigkasnephros

ΩΡΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ: Δευτέρα έως Σάββατο 5.30 – 17.30

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being