Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκάρει η περιγραφή της ηθοποιού που τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Σοκάρει η περιγραφή τ...

Όλα όσα είπε

Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκίνησε την Παρασκευή (18/03) και διακόπηκε. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Πέτρος Φιλιππίδης: Η σοκαριστική περιγραφή της ηθοποιού

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”! Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα αρχ@@@ θα μου κλ@@@ τα κανάλια”.

 Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος. Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α”. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γ@@@ που θες και ρόλο”»

Πηγη:  Πρω1νό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις