Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανδραβίδα: Ξανά στα δικαστήρια ο δράστης - Τον επισκέφθηκε ο γιος του στο κρατητήριο

Ανδραβίδα: Ξανά στα δικαστήρια ο δράστης...

Την Τρίτη θα οδηγηθεί εκ νέου μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε στα δικαστήρια.

Η Ανδραβίδα παραμένει στο επίκεντρο μετά το φρικτό έγκλημα που στοίχισε 4 ανθρώπινες ζωές. Ο 60χρονος που συνελήφθη και το Σάββατο οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον εισαγγελέα, έχει ομολογήσει για την ώρα μόνο την εκτέλεση των γονέων. Για τα παιδιά λέει ότι δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε. Οι αστυνομικοί πάντως θεωρούν πως ήταν εκείνος που τα σκότωσε και έφυγε για να αποφύγει τη σύλληψη.

Την Τρίτη θα οδηγηθεί εκ νέου μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε στα δικαστήρια.

Στo Mega μίλησε η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας από την Ανδραβίδα, Ιωάννα Παναγοπούλου. Aαναφορικά με την επιθετικότητα του δράστη που είχε επαναληφθεί και παλιότερα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία κωφεύει απέναντι στο πρόβλημα. «Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε», και επισήμανε πως χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία και πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν ουσιαστικά.

 

Ολοκληρώνοντας, η κ. Παναγοπούλου συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη, ο οποίος κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεών του. Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως εάν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες ενάντια του δράστη, έπρεπε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Τον 60χρονο επισκέφτηκε ο γιος του

Τον καθ’ ομολογίαν δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, το ένα από τα δύο του παιδιά, και πιο συγκεκριμένα ο γιος του.
Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις