Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο πόλεμος στην Ουκρανία γεμίζει καρότσια στα σούπερ μάρκετ- Ποια προϊόντα γίνονται ανάρπαστα

Πάτρα: Ο πόλεμος στην Ουκρανία γεμίζει κ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Κάποιες κατηγορίες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για το καταναλωτικό κοινό

 

Αλλαγές στην καταναλωτική συμπεριφορά των πατρινών μέσα στα super markets φαίνεται να φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ο φόβος για αύξηση τιμών αλλά και για ελλείψεις τους οδηγεί στο να προμηθευτούν συγκεκριμένα προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης που δεν μπορούν να λείψουν από ένα σπίτι.  Το σίγουρο βέβαια είναι ότι τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το επόμενο διάστημα.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Χαράλαμπος Ανδρικόπουλος, Πρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της «Ανδρικόπουλος» ΑΒΕΕ, «αν και είναι νωρίς για να δούμε αν προκύπτει κάποιο συγκεκριμένο μοτίβο, κάποιες κατηγορίες έχουν περισσότερο ενδιαφέρον για το καταναλωτικό κοινό λόγω των καταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να υπάρχει μία αυξητική τάση στις πωλήσεις των χαρτικών αλλά και στα άλευρα. Υπάρχουν, από εκεί και πέρα κάποιες κατηγορίες προϊόντων που θα επηρεαστούν από τις καταστάσεις. Είναι τα Ηλιέλαια αλλά και ό,τι παράγωγο υπάρχει από το αλεύρι και τα σιτηρά».

Όπως εξηγεί, «ο κόσμος φοβάται ότι θα αυξηθούν οι τιμές και αυτό είναι κάτι που ο καταναλωτής προσπαθεί να το προλάβει. Δεν ανησυχεί μόνο για την αύξηση των τιμών αλλά και για ελλείψεις που μπορεί να προκύψουν στα ράφια. Προς το παρόν βέβαια βλέπουμε ότι δεν θα φτάσουμε σε αυτό σημείο, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις