Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στο φως βίντεο που δείχνει την Γεωργία Μπίκα να τρεκλίζει μετά το πάρτι στη σουίτα

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στο φως...

Δείτε το βίντεο με την 24χρονη έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο καταγγέλλει ότι βιάστηκε

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας, έξω από το ξενοδοχείο του καταγγελλόμενου βιασμού της Γεωργίας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μια μέρα, μετά τη δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, ένα νέο ντοκουμέντο από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα zougla.gr.

Στο βίντεο φαίνεται η Γεωργία Μπίκα να είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και να δυσκολεύεται να διατηρήσει την ισορροπία της και να περπατήσει.

Την ίδια μέρα βέβαια, ήρθε στο φως της δημοσιότητας νέα κατάθεση, η οποία δίνει μία διαφορετική εκδοχή των συμβάντων από αυτή που έχει περιγράψει η 24χρονη.

Η νέα μάρτυρας φέρεται να έχει προσδιορίσει ότι η 24χρονη μετά την επιστροφή της στο ξενοδοχείο δεν οδηγήθηκε σε κάποιο δωμάτιο που κακοποιήθηκε –όπως έχει ισχυρισθεί η καταγγέλλουσα- αλλά επέστρεψε στο πάρτι όπου κουβέντιαζε για αρκετή ώρα σε φιλικό τόνο με τον γόνο πλούσιας οικογενείας κι ακολούθως αποχώρησαν μαζί.

Εκείνο που προβληματίζει τις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ είναι ότι τους ισχυρισμούς της 24χρονης (στις καταθέσεις της και στις συνεντεύξεις της) δεν επιβεβαιώνει κανένας από τους παρευρισκόμενους μέχρι τέλους στο πάρτι, αλλά ούτε κι υπάλληλοι του ξενοδοχείου που ήλθαν σε επαφή μαζί της, δηλαδή συνολικά 10-12 άτομα. Ωστόσο η πλευρά της 24χρονης επιμένει στις καταγγελίες περί βιασμού και ζητά -όπως λέει- την δικαίωση της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις