Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός 24χρονης: Φαρμακοποιός διαψεύδει την ΕΛ.ΑΣ. - Η Γεωργία αγόρασε τους ουροσυλλέκτες

Βιασμός 24χρονης: Φαρμακοποιός διαψεύδει...

Νέα δεδομένα

Τους ισχυρισμούς της Γεωργίας Μπίκα, η οποία υποστηρίζει πως αγόρασε η ίδια τους οροσυλλέκτες για τις εξετάσεις της, επιβεβαίωσε ένας φαρμακοποιός από την Θεσσαλονίκη.

Ο φαρμακοποιός μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ουσιαστικά διέψευσε τους ισχυρισμούς της Αστυνομίας. "Μπήκε ένας άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες. Θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες το απόγευμα", είπε ο φαρμακοποιός.

Υπενθυμίζεται πως τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στα ούρα της νεαρής γυναίκας που φέρεται να βιάστηκε στην Θεσσαλονίκη, οι οποίες παραδόθηκαν την Τρίτη (01/02), στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, βγήκαν "καθαρές" από ναρκωτικές και άλλες ουσίες, ενώ δεν ανιχνεύθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ωστόσο, η πλευρά της 24χρονης υποστηρίζει ότι δεν ευσταθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, διότι "άργησε να ληφθεί το δείγμα" και οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (02/02) στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη Γεωργία περιέγραψε τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από την πλευρά των αρχών στη λήψη δείγματος των ούρων της όσο βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ διέψευσε πως της χορηγήθηκαν ουροσυλλέκτες, υποστηρίζοντας πως την έβαλαν να μεταβεί μόνη της στο φαρμακείο και στην κατάσταση που ήταν, ώστε να τους προμηθευτεί η ίδια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις