Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Ικανοποίηση Μαρλαφέκα για την αύξηση του προϋπολογισμό της δράσης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα»

Ικανοποίηση Μαρλαφέκα για την αύξηση του...

Χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη

 Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, "χαιρετίζει την απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, να αυξήσει τον προϋπολογισμό της δημόσιας δαπάνης στη δράση «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα - Ενίσχυση του μεγέθους και της ανταγωνιστικότητας Μεταποιητικών και λοιπών επιχειρήσεων της ΠΔΕ», στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», από 10.000.000€ σε 50.000.000€, έτσι ώστε να δώσει την ευκαιρία στο μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που υπέβαλλαν τις προτάσεις τους στο πρόγραμμα, να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους σχέδια, ανάγκη, η οποία είχε επισημανθεί από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, μετά το πέρας των υποβολών, διαπιστώνοντας τη μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων.

 

Η απόφαση του Περιφερειάρχη να πενταπλασιάσει τον προϋπολογισμό της δημοφιλούς δράσης «Σύγχρονη Μεταποίηση στη Δυτική Ελλάδα», αφουγκραζόμενος   τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δίνει τη δυνατότητα να γίνουν πράξη βασικοί στόχοι της, όπως ο άμεσος εκσυγχρονισμός και η αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει και τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός τους.

 

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη νέα χρονιά θα είναι αρωγός οποιασδήποτε προσπάθειας που θα έχει στόχο την παροχή κινήτρων και την στήριξη των επιχειρήσεων".   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις