Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Αιγιαλείας: Oι αλλαγές στους αντιδημάρχους

Δήμος Αιγιαλείας: Oι αλλαγές στους αντιδημάρχους

Μικρές ανακατατάξεις στην πολιτική και διοικητική δομή του Δήμου

Από το γραφείο του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δίνεται στη δημοσιότητα η εξής ανακοίνωση:

 

Ø Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, προτείνεται η κα Μαρία Γιδά.

Ø Αντιδήμαρχος Διοικητικής Υποστήριξης και Οικονομικών, παραμένει η κα Μαρία Σταυροπούλου, η οποία θα συνδράμει τον Δήμαρχο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος των Δημοτικών Ενοτήτων Ακράτας και Αιγείρας.

Ø Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολιτικής Προστασίας, Τροχαίου Υλικού και Κινητής Περιουσίας, παραμένει ο κ. Νικόλαος Καραΐσκος, ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο σε περίπτωση κωλύματος.

Ø Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), ορίζεται η κα Διαμάντω Βασιλακοπούλου, η οποία θα συνδράμει τον Δήμαρχο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος της Δημοτικής Ενότητας Αιγίου.

Ø Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, παραμένει ο κ. Γεώργιος Φραγκονικολόπουλος.

Ø Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης και Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων. Παιδείας (Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης-Πανεπιστημιακές Σχολές), ορίζεται ο κ. Γρηγόριος Τριανταφυλλόπουλος.

Ø Αντιδήμαρχος Τουρισμού, εθιμοτυπίας, τελετών και εκδηλώσεων παραμένει ο κ. Ευστράτιος Βαρδάκης.

Ø Αντιδήμαρχος (άμισθος) Πολεοδομίας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, παραμένει ο κ. Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος, ο οποίος θα συνδράμει τον Δήμαρχο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος της Δημοτικής Ενότητας Διακοπτού.

Ø Αντιδήμαρχος (άμισθος) για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος της Δημοτικής Ενότητας Ερινεού και Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας, ορίζεται ο κ. Γεώργιος Ντίνος.

Ø Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού ορίζεται η κα Μαρία Τσουκαλά, η οποία παραμένει Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας «ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.».

Ø Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και τοπικού ενδιαφέροντος της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, ο οποίος παραμένει Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας».

Ø Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, παραμένει ο κ. Δημήτριος Ελευθεριώτης.

Ø Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας, ορίζεται ο κ. Επαμεινώνδας Δούλος.

 

          Σημειώνεται, ότι η θητεία των νεοδιορισθέντων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων, ορίζεται μέχρι τις 31.12.2022, ενώ για τους Αντιδημάρχους που παραμένουν στα καθήκοντά τους, η θητεία ισχύει όπως ακριβώς έχει ορισθεί με την προηγούμενη απόφαση ορισμού τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις