Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σημαντική συνένωση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιεράς Μητρόπολης Πατρών

Σημαντική συνένωση Περιφέρειας Δυτικής Ε...

Την δύσκολη περίοδο της πανδημίας Covid -19 στηρίχθηκαν με συνοδευτικά μέτρα ψυχοκοινωνικής στήριξης οι πιο αδύναμοι συμπολίτες μας, δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ

Mε επιτυχία διενεργήθηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, η 7η συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης,  με πρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  Ανδρέα Φίλια, που αφορούσε στην ολοκλήρωση υλοποίησης δράσεων στο πλαίσιο της  Προγραμματικής Σύμβασης (22-10-2018) για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ (Κωδικός MIS 5000168) μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας /Π.Ε Αχαΐας της Ι. Μητρόπολης  Πατρών, του Δήμου Αιγιαλείας και του Δήμου  Καλαβρύτων. 

Ο κ. Φίλιας ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής, σχετικά με τις τελικές διαδικασίες υλοποίησης των Διοικητικών και Συνοδευτικών Μέτρων της Προγραμματικής Σύμβασης στο πλαίσιο της Πράξης ΤΕΒΑ της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Αχαΐας. Ακολούθησε έλεγχος και παραλαβή των δράσεων  που ολοκληρώθηκαν  από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στο πλαίσιο του Υποέργου 3 «Διοικητικές Δαπάνες» και του Υποέργου 4: «Συνοδευτικά Μέτρα», της Προγραμματικής Σύμβασης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ανδρέας Φίλιας τόνισε τα εξής: «Είναι σημαντικό, ότι από αυτή την συνένωση των δυνάμεων και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας και του κοινωνικού εταίρου μας  Ι. Μητρόπολης Πατρών,  μπορέσαμε και κατά την δύσκολη περίοδο της πανδημίας Covid -19 που διανύουμε να στηρίξουμε με συνοδευτικά μέτρα ψυχοκοινωνικής στήριξης τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ Π.Ε. Αχαΐας». 

Η 7η συνεδρίαση, έλαβε χώρα στα γραφεία του επικεφαλής εταίρου και Δικαιούχου της Πράξης ΤΕΒΑ «Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας –Π.Ε. Αχαΐας» (Πανεπιστημίου 254 Πάτρα).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις