Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φώφη Γεννηματά: Το σπίτι που "σημάδεψε" τη ζωή της- ΒΙΝΤΕΟ

Φώφη Γεννηματά: Το σπίτι που "σημάδ...

Στο πατρικό της σπίτι ζούσε για πολλά χρόνια ο αείμνηστος πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς και εδώ μεγάλωσε η Φώφη Γεννηματά

Μετά από 13 χρόνια σκληρής μάχης με τον καρκίνο, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ,στις 12:04 ύστερα από νοσηλεία 14 ημερών, αφού η κατάστασή της υγείας της το τελευταίο διάστημα σημείωσε σημαντική επιδείνωση. Η πρόεδρος του ΚΙ.ΝΑΛ. πάλεψε με γενναιότητα, αλλά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος τον πολιτικό κόσμο της χώρας και όχι μόνο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά περαστικοί και γείτονες αφήνουν λουλούδια έξω από την κατοικία της στην Βούλα. Ένα σπίτι συνδεδεμένο με όλη της την ζωή και την πορεία. 

Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκαν έξω από την κατοικία της προέδρου του ΚΙ.ΝΑΛ και όπως μετέδωσαν το κλίμα είναι βαρύ. Στο πατρικό της σπίτι ζούσε για πολλά χρόνια ο αείμνηστος πατέρας της Γιώργος Γεννηματάς και εδώ μεγάλωσε η Φώφη Γεννηματά, ζώντας την παιδική της ηλικία και στη συνέχεια μεγαλώνοντας τα τρία της παιδιά.

 

Μέσα στην κατοικία της στην Βούλα, η Φώφη Γεννηματά εργαζόταν στο γραφείο του πατέρα της με την πλούσια βιβλιοθήκη που της είχε αφήσει το ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ένα σπίτι που έζησε χαρές, λύπες, ήττες, νίκες και γλέντια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις