Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Τετάρτη η κηδεία της Φώφης Γεννηματά- Συγκινητικές στιγμές - Ένα μπουκέτο λουλούδια στο έδρανό της

Την Τετάρτη η κηδεία της Φώφης Γεννηματά...

Λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 στην Μητρόπολη

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 14:00 θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά στην Μητρόπολη Αθηνών.  Από τις 10:00 το πρωί η σορός της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά την εξόδιο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α Νεκροταφείο. 

Πέθανε η Φώφη Γεννηματά μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της- Σοκ στον πολιτικό κόσμο από το αιφνίδιο "αντίο" μιας μαχήτριας

Εθνικό πένθος κηρύσσεται, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της.

Φώφη Γεννηματά: Εθνικό πένθος την Τετάρτη

Στη Βουλή εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές και στο έδρανό της οι συνάδελφοί της βουλευτές, άφησαν λουλούδια ενώ η Βουλή θα διακόχει τις εργασιες της λόγω πένθους και νωρίτερα σήμερα στη μνήμη της, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

"Τα λουλούδια που άφησα εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων στο έδρανό της είναι αγκαλιασμένα με τα λουλούδια που άφησαν οι βουλευτές της. Ωραία λουλούδια και άσπρα, ως ταίριαζαν πολύ, στην προσωπικότητά της, στους αγώνες της αλλά και στην παρακαταθήκη της η οποία είναι υποχρέωσις όλων μας να συνεχιστεί.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή, ενός λεπτού συντετριμμένης σιγής, στη μνήμη μιας σπουδαίας πολιτικού, μιας καλής φίλης, μιας άξιας μάνας, μιας πολιτικού η οποία δικαίωσε αυτή την ιδιότητα και θα τη δικαιώσει ακόμη περισσότερο η φροντίδα μας για τις δικές της παρακαταθήκες», είπε ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας.

Επίσης ανακοίνωσε αναστολή του νομοθετικού έργου για την τρέχουσα εβδομάδα και του κοινοβουλευτικού έργου, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

Βουλή: Αναστολή των εργασιών της Βουλής για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

 ΚΙΝΑΛ για Φ. Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ, το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη θα τιμήσουν και θα συνεχίσουν στο δρόμο της πολιτικής της παρακαταθήκης

Συγκλονισμένος ο Γ. Λιάνης για τον θάνατο της Φ. Γεννηματά- ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Παπανδρέου: Eίμαι συντετριμμένος που έφυγε η Φώφη μας- ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Ανδρουλάκης για Φώφη Γεννηματά: Ημέρα ανείπωτης θλίψης – Την αποχαιρετούμε με αγάπη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις