Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης για Πέραμα: «Μπράβο στους αστυνομικούς, αμύνθηκαν για τη ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο»

Γεωργιάδης για Πέραμα: «Μπράβο στους αστ...

Εξηγήσεις για το αιματηρό περιστατικό ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ 25- Εντολή για πειθαρχικό έλεγχο από τον Υπουργό ΠροΠομ Τάκη Θεοδωρικάκο

Τα συγχαρητήριά του στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνελήφθησαν καθώς ενεπλάκησαν στην φονική καταδίωξη, τα ξημερώματα, στο Πέραμα και το θανάσιμο τραυματισμό 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αστυνομικών σε ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ώρες.

«Είναι απολύτως προφανές ότι οι Αστυνομικοί έκαναν καλά την δουλειά τους και ότι προστάτευσαν αμυνόμενοι και την ζωή τους και το Κοινωνικό Σύνολο. Μπράβο τους», σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο twitter o κ. Γεωργιάδης, αναδημοσιεύοντας το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το συμβάν στο Πέραμα.

Πάντως, το συμβάν έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα25 να έχουν ήδη ζητήσει εξηγήσεις από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ και ο ίδιος ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος με παρέμβασή του ζητά άμεσο πειθαρχικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις