Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέτρος Φιλιππίδης: Να παραπεμφθεί σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ζητά η εισαγγελέας

Πέτρος Φιλιππίδης: Να παραπεμφθεί σε δίκ...

H εισαγγελική πρόταση

«Χαρακτήρα με ιδιαίτερη επικινδυνότητα και σταθερή ροπή στο έγκλημα» χαρακτηρίζει τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη η εισαγγελέας, η οποία εισηγείται προς το αρμόδιο  Δικαστικό Συμβούλιο την παραπομπή του σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.
 
Παράλληλα, ζητεί τη συνέχιση της προσωρινής του κράτησης αφού, όπως τονίζει στην εισήγησή της είναι «αμετανόητος, απτόητος, χυδαίος».

Η εισαγγελική λειτουργός στην πρότασή της αποκρούει όλους τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη υποστηρίζοντας πως οι καταγγελίες σε βάρος του «δεν είναι φανταστικά γεγονότα αλλά βιωματικές αφηγήσεις οι οποίες, επιβεβαιώνονται και από τις μαρτυρικές καταθέσεις τρίτων προσώπων».

Οι περιγραφές των καταγγελλόμενων «από τις παθούσες είναι καταλυτικές και κατηγορηματικές, στηρίζονται σε συγκεκριμένα πραγματικά περιστατικά, τα οποία καταθέτουν με λεπτομέρειες, ενώ ενισχύονται και από τις ανωτέρω μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες έχουν βαρύνουσα σημασία, δεδομένου ότι οι ως άνω μάρτυρες καταθέτουν μεταξύ άλλων για γεγονότα, για τα οποία έχουν ίδια αντίληψη και δεν μεταφέρουν μόνο αφηγήσεις των εγκαλουσών», αναφέρει στο σκεπτικό της η εισαγγελέας.

 

πηγή cnn.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις