Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο η δράστρια

Επίθεση με βιτριόλι: Δεν θα εμφανιστεί σ...

Μόνο σε τρία πρόσωπα μιλά μέσα από τον Κορυδαλλό

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει εκ νέου η δίκη της δράστριας που ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα εμφανιστεί επιτέλους η δράστρια ενώπιον του δικαστηρίου, αλλά και της γυναίκας που προξένησε τόσο μεγάλο κακό. Όπως σημειώνουν συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης στο Mega, οι ελπίδες για να εμφανιστεί μεθαύριο στη δίκη είναι μηδαμινές.

 
Ο ίδιος ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπεράσπισής της, έχει σημειώσει ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, απλώς είναι άγνωστο το πότε.


Αυτή τη στιγμή η κατηγορούμενη βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στη μεταφορά της από τη Θήβα οφείλονται οι ψυχολογικές της μεταπτώσεις.


Τα άτομα με τα οποία επικοινωνεί, είναι ο Σάκης Κεχαγιόγλου, ένα συγγενικό της πρόσωπο και μια στενή της φίλη που είναι και μάρτυρας υπεράσπισής της.

Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.

 "Η Ιωάννα θα την περιμένει στα δικαστήρια"
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη, που παραμένει στη γυναικεία πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου μετήχθη από τις Φυλακές της Θήβας για τη δίκη, ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα παραστεί στη νέα δικάσιμο, τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος, οι συνήγοροί της αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Καλεσμένος στην εκπομπή ήταν ο και Νίκος Αλεξανδρής, ο ένας εκ των συνηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο οποίος σχολιάζοντας όσα μετέφερε η δημοσιογράφος είπε ότι "όλα αυτά, εφόσον ευσταθούν, μας βοηθούν να καταλάβουμε την συγκρότηση, μεθοδικότητα και θέληση της κατηγορούμενης να κάνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα".

Ακόμη, ο δικηγόρος σχολίασε ότι "ακούγεται ως τραγική ειρωνεία να δηλώνει ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κατηγορούμενη, σε σχέση με την κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, στην οποία έχει φέρει την Ιωάννα. Αποτελεί ύβρη να επικαλείται την δική της κατάσταση η κατηγορούμενη".

Σε ό,τι αφορά τη συνέχιση της δίκης, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε: "Υποθέτω πως τόσο από τις μαρτυρίες που θα εισφερθούν, όσο και από το σύνολο της δικογραφίας, καθώς υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστά, δεν θα μείνουν αμφιβολίες για τον σκοπό που είχε η δράστης, ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κατηγορούμενη".

"Μακριά από μένα κάθε προσπάθεια επηρεασμού του δικαστηρίου. Η εμφάνιση της κατηγορούμενης στο δικαστήριο είναι ας το πούμε 'υποχρεωτική'. Σε κάθε περίπτωση θα συνεισφέρει, διότι υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά. Η απουσία της καλύπτει στοιχεία για όσους την βοήθησαν και αφήνει έναν πέπλο για αναπάντητα ερωτήματα, όπως από που προμηθεύτηκε το υγρό που της έριξε", είπε.

Συμπλήρωσε πάντως ότι "η Ιωάννα θα την περιμένει στα δικαστήρια, όποτε κι αν θελήσει η κατηγορούμενη να εμφανιστεί, για να την κοιτάξει στα μάτια".

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ότι αυτό μπορεί να γίνει και εκτός δικαστηρίου, απάντησε ότι "δεν μας έχει κάνει την τιμή. Κανένας ούτε από το περιβάλλον της έχει επικοινωνήσει μαζί της".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις