Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από την Πέμπτη 9 έως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από την ...

Οι νέες ταινίες που παίζονται είναι η μεσαιωνική περιπέτεια φαντασίας "Ο Πράσινος Ιππότης" και το νέο φιλμ της Μάρβελ "O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 9/9 έως και την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 προβάλλονται οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 4 στις 18.30 και Αίθουσα 6 στις 19.30

Paw Patrol: The Movie - Paw Patrol: Η Ταινία

o PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζει τη φωνή της και η Κιμ Καρντάσιαν.

Το φιλμ ήδη σε 3 εβδομάδες προβολής έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις τα 83 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 8 στις 19.00 και Αίθουσα 4 στις 21.00

"Ο Άνθρωπος του Θεού"

Σενάριο και σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς

Αφού χάνει τη θέση του επισκόπου Πενταπόλεως και εκδιώκεται από την Αλεξάνδρεια, ο Άγιος Νεκτάριος επιστρέφει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την ιερή αποστολή του παρά τις αντιξοότητες.

Το ρόλο του Αγίου Νεκταρίου υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης. Συμπρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Αλεξάντερ Πετρόβ, Τάνια Τρύπη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και ο Αμερικανός ηθοποιόςΜίκι Ρουρκ.

Το φιλμ έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και τις πρώτες 11 μέρες προβολής του έχει ξεπεράσει τα 170.000 εισιτήρια.

Διανομή: Feelgood.

Αίθουσα 3 στις 20.00

"After We Fell - After: Μετά την Πτώση"

Σκηνοθεσία: ΚΑΣΤΙΛ ΛΑΝΤΟΝ

Σενάριο:  ΣΑΡΟΝ ΣΟΜΠΟΪΛ & ΑΝΝΑ ΤΟΝΤ

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΜΙΡΑ ΣΟΡΒΙΝΟ, ΑΡΙΕΛ ΚΕΜΠΕΛ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΟΓΙΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ.

Διάρκεια:  98 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:  2020

Είδος ταινίας:  Αισθηματική

Χώρα παραγωγής:  ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Το τρίτο μέρος του franchise “After”, βασισμένο στο παγκόσμιο best seller φαινόμενο της Άνα Τοντ βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Διανομή: Σπέντζος Φιλμ.

Αίθουσα 7 στις 20.30 και Αίθουσα 6 στις 21.30

«Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών»

Σκηνοθεσία:      ΝΤΕΣΤΙΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΙΤΟΝ

Σενάριο:           ΝΤΕΣΤΙΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΙΤΟΝ

Ηθοποιοί:            ΣΙΜΟΥ ΛΙΟΥ

Διάρκεια:  132 λεπτά

Είδος ταινίας:    ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής:  ΗΠΑ & ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών» (SHANG -CHI & THE LEGEND OF THE TEN RINGS) είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

Η νέα αυτή ταινία της Μάρβελ ήδη ξεκίνησε εντυπωσιακά την πορεία της με διεθνείς εισπράξεις που ήδη έφτασαν τις πρώτες 5 μέρες προβολής τα 158 εκατ. δολάρια.

Διανομή: Feelgood.

Αίθουσα 5 στις 21.00

"Ο Πράσινος Ιππότης - The Green Knight"

Μία ξεχωριστή μεσαιωνική περιπέτεια φαντασίας σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντέιβιντ Λόουερι (Ο Πιτ και ο Δράκος του, A Ghost Story, Ο Κύριος και το Όπλο) που πήρε καλές κριτικές. Παίζουν ο Ντεβ Πατέλ και οι Τζόελ Έντγκερτον, Αλίσια Βικάντερ, Μπάρι Κέογκαν.

Διάρκεια:  129 λεπτά.

Διανομή: Tanweer

Χρονολογία παραγωγής:  2020

Χώρα παραγωγής: ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Σερ Γκογουέιν (ο Ντεβ Πατέλ του Slumdog Millionaire, του Hotel Mumbai και του Οσκαρικού Lion), ο απερίσκεπτος και πεισματάρης ανιψιός του βασιλιά Αρθούρου ξεκινά ένα τολμηρό ταξίδι για να συναντήσει τον διαβόητο Πράσινο Ιππότη, που βάζει σε δοκιμασίες τη γενναιότητα των αντρών. Στο διάβα του, θα αναμετρηθεί με φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και δολοπλόκους σε ένα βαθύτερο ταξίδι αυτογνωσίας με σκοπό να αποδείξει την αξία του στα μάτια της οικογένειας. Αποστολή του να πληρώσει το τίμημα ενός παράτολμου παζαριού: να παραδώσει το κεφάλι του έναν χρόνο μετά τον αποκεφαλισμό του μυστηριώδη Πράσινου Ιππότη.

Όπως έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα, ένας από τους μύθους των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης ζωντανεύει σαν εναλλακτική μεσαιωνική περιπέτεια φαντασίας. Μια τολμηρά σινεφίλ ιδέα με ονειρική ατμόσφαιρα, γεμάτη υπαρξιακά ερωτήματα και έντονα ψυχαναλυτικό περιεχόμενο.

Η ταινία δε διανομή της εταιρείας Α24 στις ΗΠΑ έχει σημειώσει επιτυχία φτάνοντας σε 6 εβδομάδες προβολής τα 17 εκατ. δολάρια συν 1 ακόμα εκατομμύριο από την προβολή της στον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture