Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στης Κεραμέως τον καιρό μάνα και κόρη στο Πανεπιστήμιο

Στης Κεραμέως τον καιρό μάνα και κόρη στ...

Οικογενειακή... επιτυχία στις πανελλαδικές

Σε πείσμα των… ΕΒΕ και των περιορισμών στα μηχανογραφικά, μάνα και κόρη ανέβηκαν χέρι - χέρι τα σκαλιά της επιτυχίας και έκαναν πράξη τ’ όνειρό τους γράφοντας μια καινούργια ιστορία Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Αμπατζή και την μητέρα της.

Η Αλεξάνδρα, κόρη του μαέστρου Δημήτρη Αμπατζή και της μουσικού Μαρίας Μεσσάρη εισάγεται στην Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών. «Πρωτίστως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ», λέει η Αλεξάνδρα «που με προετοίμασαν άρτια για τις ιδιαίτερες φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις. Επίσης, οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου προσέφερε.
Σίγουρα δεν είναι σύνηθες να εισάγεται κάποιος στο Πανεπιστήμιο την ίδια χρονιά με τη μητέρα του και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό».

Και η μητέρα, καταξιωμένη καθηγήτρια φλάουτου (στα Δημοτικά ωδεία Ιωάννινων, Άρτας και στο Λίνειο Ωδείο Πατρών), από τον Οκτώβρη θα βρίσκεται στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Άρτας) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

«Είμαι πολλαπλά χαρούμενη, διότι μετά την περσινή επιτυχία της κόρης μου Έλενας στη Νομική Θεσσαλονίκης, η Αλεξάνδρα φέτος, με την επιτυχία της δικαίωσε τον αγώνα της. Όσο για μένα η μουσική μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Το ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής είναι πάντα συναρπαστικό και θεωρώ ότι η απόκτηση νέων εμπειριών και γνώσεων με βοηθάει όχι μόνο ως μουσικό αλλά και ως άνθρωπο» τονίζει η Μαρία Μεσσάρη.

Από την πλευρά μας θα ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε μαμά και κόρη που πορεύονται μαζί στο δρόμο της γνώσης και λειτουργούν – σε μια δύσκολη εποχή – ως πρότυπα για μίμηση σε χιλιάδες κορίτσια αλλά και… μητέρες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις