Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

/

Πανελλήνιες 2021: Μεγάλες επιτυχίες για το φροντιστήριο «Πουκαμισάς- Κέντρο»

Πανελλήνιες 2021: Μεγάλες επιτυχίες για ...

Εννέα επιτυχόντες μιλούν στο thebest

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι μαθητές του φροντιστηρίου «Πουκαμισάς- Κέντρο», στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας στους πέντε μαθητές συγκέντρωσε πάνω από 18.000 μόρια.

« Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας των καθηγητών, της άριστης οργάνωσης και της μεθοδικής δουλειάς» λένε ο Φιλόλογος Αχιλλέας Παπαθανασίου και ο Φυσικός Διονύσης Φλωράτος, διευθυντές  σπουδών του φροντιστηρίου.

Εννέα μαθητές του φροντιστηρίου μιλούν στο thebest για την επιτυχία τους...

Η Μάγια Κρεμμύδα πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης με 18.836 μόρια.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους ενώ η καραντίνα δεν με ευνόησε. Θα έλεγα ότι επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία μου. Ωστόσο είχα την στήριξη των καθηγητών, της οικογένειας και των φίλων που με βοήθησαν να επανέλθω. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους καθηγητές στο φροντιστήριο αλλά και στο 7ο Λύκειο που με βοήθησαν να καταφέρω τον στόχο μου» λέει. 

Η Γεωργία Μπεκίρη με 18.452 μόρια πέρασε Ιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης.

«Αυτή η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και κατάφερα να εισαχθώ σε αυτή μετά από μία ιδιαίτερη χρονιά κατά την οποία δεν υπήρχε αδιάκοπη δια ζώσης επαφή μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Ωστόσο ήταν μία προσπάθεια ετών και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Με την βοήθεια των καθηγητών μου και της οικογένειας μου, τα κατάφερα. Φυσικά χρειάστηκε επιμονή και υπομονή» λέει.

Η Δήμητρα Σωτηροπουλου με 18.133 μόρια πέρασε Ιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης.

«ήταν η δεύτερη μου επιλογή. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, ωστόσο το γεγονός ότι τα μαθήματα συνεχίστηκαν έστω και διαδικτυακά βοήθησε να τηρηθεί ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα η στήριξη των καθηγητών μου και της οικογένειας μου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Όταν σκεφτόμουν να τα παρατήσω, για παράδειγμα μετά από ένα κακό διαγώνισμα, έπαιρνα από αυτούς θάρρος για να συνεχίσω» λέει,

Ο  Χαράλαμπος Τραχάνης με 18.345 μόρια πέρασε στη  Νομική Αθήνας.

«Τα πήγα αρκετά καλά και κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η χρονιά ήταν δύσκολη όμως υπήρχε οργάνωση και πρόγραμμα στο διάβασμα. Η κατανομή του διαβάσματος, το να αφιερώνεις ισάξιο χρόνο σε όλα τα μαθήματα, παίζει σημαντικό ρόλο. Από εκεί και πέρα προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος. Η αυτοσυγκέντρωση και το διάβασμα είναι το κλειδί της επιτυχίας» λέει..

 

Ο Δημήτρης Ρέγκλης με 18.164 μόρια πέρασε Φαρμακευτική Πάτρας.

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων εξοικονόμησα χρόνο από τις μετακινήσεις για διάβασμα και ξεκούραση. Η οργάνωση που υπήρχε από τους καθηγητές του φροντιστηρίου έπαιξε σημαντικό ρόλο, όπως και η δουλειά που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Αφοσιώθηκα και έμεινα προσηλωμένος το στόχο μου» λέει.

Η Φωτεινή Πουρνατζή με 16.345 μόρια πέρασε στη σχολή Χημικών Μηχανικών Πάτρας.

«Αυτή η σχολή ήταν η πρώτη μου επιλογή και το αποτέλεσμα ήρθε μετά από μία δύσκολη χρονιά. Με την στήριξη τον καθηγητών μου που με έκαναν να νιώθω σιγουριά και που με στήριξαν και ψυχολογικά, όλα πήγαν καλά. Ξεπέρασα τα εμπόδια» λέει. 

Η Φωτεινή Τζουμάνη με 16.585 μόρια πέρασε στη Σχολή Ευέλπιδων (ΣΣΕ –ΟΠΛΑ)

«Η σχολή αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή και το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε μετά από μία ιδιόρρυθμη χρονιά. Με την καθοδήγησή που υπήρχε από τους καθηγητές μου, τα κατάφερα. Υπήρχε οργάνωση ενώ τα διαγωνίσματα κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς βοήθησαν να είμαστε καλά προετοιμασμένοι  αλλά και στη ψυχολογία μας καθώς μέσα από αυτά γνωρίζαμε τι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε» λέει.

Η Χριστίνα Τσακίρη με 18. 234 μόρια πέρασε στη σχολή Οργάνωσης και διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΣΘΕ).

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα καθώς πέτυχα των στόχό μου που ήταν στις πρώτες μου επιλογές! Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική αλλά και ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των συνθηκών και της καραντίνας. Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν πως τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά και δεν υπήρχε η φυσική αλληλεπίδραση μεταξύ καθηγητών και συμμαθητών και έτσι έλειπε η ''ψυχολογική'' υποστήριξη. Παρόλα αυτά με την βοήθεια της οικογένειας μου αλλά και των φίλων μου - έστω και από απόσταση- αλλά και των καθηγητών μου όλα πήγαν καλά και τους ευχαριστώ. Σχετικά με το μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα του marketing κάνοντας και κάποιο αντίστοιχο μεταπτυχιακό» λέει.

Η Χαρά Θωμοπούλου με  17.257 Μόρια πέρασε  Βιολογία Πάτρας.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα καθώς ήταν η 1η επιλογή μου το Βιολογικό Πάτρας και έτσι αισθάνομαι ότι πέρασα στην καλύτερη σχολή του κόσμου! Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν παρόλο που η φετινή χρονιά κυρίως στην αρχή της ήταν ιδιαίτερα δύσκολη γιατί η καραντίνα και τα διαδικτυακά μαθήματα μου φαίνονταν δύσκολα στην αρχή. Δεν υπήρχε η αντίστοιχη χαλάρωση και η επάφη με φίλους που θα υπήρχε στο σχολείο αλλά σταδιακά κατάφερα να προσαρμοστώ και να οργανώσω καλύτερα το διάβασμα μου καθώς περίσσευε χρόνος. Υπήρχε πρόγραμμα και σωστό διάβασμα οπότε κύλησαν όλα ομαλά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τους φίλους αλλά ιδιαίτερα τους καθηγητές μου που με βοήθησαν πολύ σε αυτή την προσπάθεια. Σχετικά με το μέλλον η σχολή μου αρέσει πάρα πολύ και θα ήθελα να ασχοληθώ με το κομμάτι της έρευνας πιθανότατα στο εξωτερικό » λέει.

 

Info

Φροντιστήρια Πουκαμισάς

Αχιλλέας Παπαθανασίου – Σάκης Φλωράτος

Διεύθυνση Σπουδών Πάτρας-Κέντρο

Αγίου Νικολάου 99, Πάτρα

Τηλ.: 26103 46892

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πανελλήνιες