Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Milos: Το πρώτο πεντάστερο food destinat...

Milos: Το πρώτο πεντάστερο food destination ξενοδοχείο της Αθήνας με πατρινή υπογραφή

Έρχεται τον Οκτώβριο το Xenodocheio Milos το νέο απόκτημα της παγκόσμιας γαστρονομικής αυτοκρατορίας με εμπνευστή τον Κώστα Σπηλιάδη

TOURISM RESTART
/

Το παγκόσμιο γκουρμέ brand Milos, η γαστρονομική αυτοκρατορία με εμπνευστή τον πατρινό Κώστα Σπηλιάδη, πελάτες το διεθνές enfant gate, και εστιατόρια από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι, δημιουργεί στην Αθήνα το πρώτο πεντάστερο food destination ξενοδοχείο, το Xenodocheio Milos. Πρόκειται για το πολυτελές boutique ξενοδοχείο του παγκοσμίου φήμης ελληνικού εστιατορίου εστιατορίου, σύμβολο της εικονικής απλότητας, που ανοίγει τις πόρτες του  στις 15 Οκτωβρίου 2021 στην καρδιά της Αθήνας απέναντι από την Παλαιά Βουλή, μια ιστορική περιοχή γιορτάζοντας τα καλύτερα της ελληνικής κληρονομιάς, τέχνης και κουζίνας.

 

Ένα μέρος όπου η «φιλοξενία», η ιερή τέχνη να κάνεις έναν ξένο να νιώθει σαν στο σπίτι του, αποκτά απαράμιλλη γεύση και παγκόσμιας κλάσης επίπεδο. Πρόκειται για το πρώτο πολυτελές boutique ξενοδοχείο του ελληνικού εστιατορίου Milos, αναγνωρισμένο ως ένα από τα καλύτερα μεσογειακά εστιατόρια θαλασσινών στον κόσμο.

Επιπλέον το design του χώρου έχει πατρινές αναφορές καθώς υπογράφεται από τους Divercity Architects με επικεφαλής τον Νικόλα Τραβασάρο και την Carole Topin.

Το επόμενο κεφάλαιο μιας παγκοσμίου φήμης γαστρονομικής εμπειρίας

Προσφέροντας μερικά από τα καλύτερα μεσογειακά πιάτα στον κόσμο από τον ιδρυτή και διευθυντή Κώστα Σπηλιάδη, το ξενοδοχείο εστιάζει τη μαγειρική φιλοσοφία του στις ελάχιστες παρεμβολές και τον σεβασμό στα προϊόντα και τα συστατικά υψηλότερης ποιότητας. Απλό και εκλεπτυσμένο μεσογειακό φαγητό γεμάτο με πλούσιες γεύσεις, σερβίρει τα καλύτερα φρέσκα θαλασσινά από λαχταριστά στρείδια, φρέσκα ελληνικά Ceviche και αγριοκόκκινες γαρίδες Μαδαγασκάρης, έως διάσημα ελληνικά επιδόρπια, συμπεριλαμβανομένων Καριδόπιτας και Μπακλαβά.

Χenodocheio Milos Athens

 Με 43 δωμάτια και σουίτες, οι επισκέπτες θα βιώσουν την εμπειρία διαμονής σε ένα αθηναϊκό σπίτι μακριά από το σπίτι τους. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν από γοητευτικά, ζεστά κλασικά δωμάτια έως ευρύχωρες, πολυτελείς σουίτες ενός υπνοδωματίου με μεγάλες υπαίθριες ηλιόλουστες βεράντες και τζακούζι με θέα στην Πλατεία της Παλιάς Βουλής και τον Λυκαβηττό. Το νεοκλασικό εκλεπτυσμένο σαλόνι με τα ψηλά ταβάνια, γοητεύει τον επισκέπτη, ενώ κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά με τη μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια με κομψές και απροσδόκητες πινελιές δημιουργώντας μια αυθεντική εξατομικευμένη εμπειρία. Εμπειρίες ευεξίας και ιδιωτικές εκδηλώσεις περιλαμβάνονται επίσης στις παροχές του xenodocheio Milos Athens από γιόγκα στον τελευταίο όροφο έως πιλάτες στο μπουτίκ γυμναστήριο. Όσοι θέλουν να φιλοξενήσουν αποκλειστικές ιδιωτικές εκδηλώσεις μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από εκπληκτικές αίθουσες συσκέψεων ή την υπαίθρια βεράντα ψυχαγωγίας.

Πηγή - Διαβάστε περισσότερα στο thehoteltrotter.com

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr