Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο πατρινός παιδίατρος που εξετάζει παιδιά στην Τανζανία - Δείτε το εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατρινός παιδίατρος που εξετάζει παιδι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Η προσφορά εκτός συνόρων

Ο Greek Traveller -όπως είναι και το όνομα του καναλιού του στο youtube- ο πατρινός παιδίατρος Ηλίας Νικολάου δεν είναι μόνο ένας ταξιδιώτης. Eίναι ένας επιστήμονας ο οποίος προσφέρει τις ιατρικές του γνώσεις σε όσους το έχουν ανάγκη εντός και εκτός συνόρων. 

Ο Ηλίας Νικολάου, πρόσφατα έκανε ένα ταξίδι, που πολλοί θα ζήλευαν. Πήγε μέχρι την μακρινή Τανζανία όπου εξέτασε μικρά παιδιά που τον έχουν ανάγκη. Η αίσθηση της προσφοράς στον συνάνθρωπο, ο όρκος του Ιπποκράτη μα κυρίως η αγάπη για τα παιδιά, τον οδήγησε εκεί όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη, ωστόσο δεν υπάρχουν αρκετοί γιατροί. Στην Τανζανία, σε μία από τις φτωχότερες χώρες της Αφρικής έκανε εξετάσεις σε δεκάδες παιδιά ελέγχωντας την στοματική τους υγιεινη αλλά και το αναπνευστικό τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην όμορφη αυτή χώρα ο πατρινός παιδίατρος δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το ίδρυμα CR Hope Foundation. Μια δομή που δραστηριοποιείται στην πόλη Kizimkazi, στην καρδιά της Τανζανίας.

Το ίδρυμα αυτό, αποτελεί όπως φανερώνει και η ονομασία του την ελπίδα για δεκάδες παιδιά και νέους της Τανζανίας, προσφέροντάς τους την μόρφωση, την διαπαιδαγώγηση, ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον σε μία χώρα όπως η Τανζανία. 

Ο Ηλίας Νικολάου κατά την διάρκεια της επίσκεψής του εξέτασε τα παιδιά του ιδρύματος, δίνοντας τους ταυτόχρονα την αγάπη του. Ο πατρινός γιατρός, έχει κάνει πολλά ταξίδια στη ζωή του, αυτό όμως αποτελούσε έναν βασικό σταθμό του. Πρόσφερε απλόχερα τις ιατρικές του γνώσεις στα μικρά παιδιά, και αυτά με την σειρά τους του την επέστρεψαν πίσω με ένα χαμόγελο που αξίζει για εκείνον όσο τίποτα άλλο.

Ένα εντυπωσιακό οδοιπορικό στην Τανζανία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις