Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιωαννίδου: Η viral πυροσβέστης ζητά να αφαιρεθεί η φωτογραφία της από κομματική αφίσα

Ιωαννίδου: Η viral πυροσβέστης ζητά να α...

Η ανάρτηση στα social media

Να αφαιρεθεί άμεσα η φωτογραφία της από αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητάει μέσω ανάρτησης στο Facebook η εθελόντρια δασοπυροσβέστης, Κατερίνα Ιωαννίδου, το πρόσωπο της οποίας έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από το καρέ που κυκλοφόρησε με τη μάχη που δίνει με τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη.

Συγκεκριμένα, αναφέροντας ότι η ίδια δεν επιθυμεί να υπάρχει το πρόσωπό της σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα, τονίζει πως δεν έχει σχέση με κάποια πολιτική διαμάχη.

«Θα παρακαλέσω θερμά το ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποσύρει τη φωτογραφία μου από την αφίσα της άμεσα! Δεν έχω δώσει την άδεια μου να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία μου γενικά και ειδικά σε πολιτικά και κομματικά παιχνίδια! Παρακαλώ πολύ δεν επιθυμώ να υπάρχει σε οποιουδήποτε κόμματος την αφίσα το πρόσωπό μου, ούτε να λάβω μέρος σε τέτοιες διαμάχες! Δεν έχει σχέση η εμπλοκή μου στις φωτιές με καμία πολιτική διαμάχη! Παρακαλώ άμεσα να αφαιρεθεί η φωτογραφία μου από τις αφίσες οποιουδήποτε κόμματος!», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια σε νέα της ανάρτηση απάντησε σε δημοσιεύσεις στα social media που την θέλουν "δεξί χέρι" του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. "Τώρα έγινα δεξί χέρι του Μητσοτάκη; Αποφασίστε λίγο με ποιον είμαι να μάθω κι εγώ! Αρχίζω και τρελαίνομαι λίγο. Θα το ξαναπώ: η εμπλοκή μου στις πυρκαγιές δεν έχει να κάνει με κανένα κόμμα και πολιτικό παιχνίδι σας. Θα ξεκινήσω μηνύσεις ειλικρινά μαζευτείτε!".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις