Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τζον Κόρμπετ και η ξανθιά ηθοποιός Μπο Ντέρεκ παντρεύτηκαν... πέρυσι

Ο Τζον Κόρμπετ και η ξανθιά ηθοποιός Μπο...

Μετά από 20 χρόνια αποφασίσαμε να παντρευτούμε, δεν θέλαμε το 2020 να είναι αυτό που θα το σκεφτόμαστε και θα το μισούμε, ανέφερε ο Τζον Κόρμπετ

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο The Talk, με τον Τζέρι Ο' Κόνελ, ο 60χρονος ηθοποιός Τζον Κόρμπετ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Sex and the city» αλλά και τις ταινίες με τη Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά» αποκάλυψε ότι αυτός και η επί χρόνια σύντροφός του, η πρωταγωνίστρια του φιλμ «10» και «Μπολερό», Μπο Ντέρεκ παντρεύτηκαν «γύρω στα Χριστούγεννα».

«Τζέρι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέχασα να σου πω ότι γύρω στα Χριστούγεννα παντρευτήκαμε. Εγώ και η Μπο παντρευτήκαμε!» αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν κάναμε ανακοίνωση, όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μας το ήξεραν, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος από εμάς έχει πει κάτι δημόσια, γιατί πραγματικά δεν είχαμε την ευκαιρία... Λοιπόν, είσαι φίλος μου και τώρα υποθέτω ότι το λέω σε όλη την Αμερική ή τον κόσμο».

«Μετά από 20 χρόνια αποφασίσαμε να παντρευτούμε, δεν θέλαμε το 2020 να είναι αυτό που θα το σκεφτόμαστε και θα το μισούμε. Σκεφτήκαμε: "Λοιπόν, ας μείνει ένα ωραίο πράγμα από αυτό"», τόνισε τέλος ο Κόρμπετ, ο οποίος είναι 4 χρόνια μικρότερος από την 64χρονη Ντέρεκ.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight