Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά-Βαρυμπόμπη: Εικόνες αποκάλυψης- Καίγονται σπίτια- Εκκενώνεται το Ολυμπιακό Χωριό - Φλόγες στο Τατόι- ΦΩΤΟ

Φωτιά-Βαρυμπόμπη: Εικόνες αποκάλυψης- Κα...

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην ευρύτερη περιοχή - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις- Ασφαλείς οι περισσότεροι από όσους είχαν αναφερθεί εγκλωβισμένοι

Νεότερη ενημέρωση: Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της Τρίτης, 03.08.2021, μεγάλες διαστάσεις και έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη καταστροφή τόσο στο δάσος όσο και σε σπίτια, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν και φιάλες υγραερίου, με τις εκρήξεις να είναι ουκ ολίγες και τις Αρχές να τις απομακρύνουν ώστε να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα…

 

Νεότερη ενημέρωση: Η φωτιά είναι σε εξέλιξη μέσα στη Βαρυμπόμπη όπου έφτασε και μέχρι την πλατεία. Στο συγκεκριμένο σημείο κατάφεραν να την αναχαιτίσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά τα μέτωπα εξακολουθούν να είναι επικίνδυνα καθώς οι φλόγες πλησίασαν μέχρι το Ολυμπιακό χωριό και τους Θρακομακεδόνες, ενώ οι πυροσβέστες δημιούργησαν “ζώνη” και εντός του στρατοπέδου του Τατοΐου για να εμποδίσουν τα μέτωπα να πλησιάσουν.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα για τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Νωρίτερα, με ασφάλεια απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους πολίτες στη Βαρυμπόμπη που είχαν αναφέρει εγκλωβισμό σε διάφορα σημεία, λόγω της φωτιάς, με τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση, ενώ επίσης όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πέρασε ο κίνδυνος και για αστυνομικούς που είχαν παγιδευτεί μαζί με πυροσβέστες σε σημείο κοντά στην πυρκαγιά.

Όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για μία ομάδα ΔΙΑΣ που βρίσκονταν μαζί με πυροσβέστες στο συγκεκριμένο σημείο όπου όμως εκτονώθηκε η κατάσταση και πλέον μπορούν να απομακρυνθούν χωρίς κίνδυνο. Αυτή την ώρα αστυνομικοί ψάχνουν πόρτα- πόρτα για ανθρώπους που ενδεχομένως είχαν αρνηθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Μέχρι τώρα, έχουν γίνει 14 αναφορές για εγκλωβισμούς, εκ των οποίων παραμένουν τρεις σε εκκρεμότητα χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις