Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Στην λίστα «40 under 40» του Fortune ο ι...

HOTELS

Στην λίστα «40 under 40» του Fortune ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Dexamenes στην Αμαλιάδα

Ο Νίκος Καραφλός έγραψε το δικό του success story

TOURISM RESTART
/

Στην λίστα «40 under 40» του Fortune Greece για το 2021 περιλαμβάνεται ο Νίκος Καραφλός, ιδιοκτήτης και CEO του πολυφωτογραφημένου ξενοδοχείου Dexamenes Seaside στην Κουρούτα της Αμαλιάδας που βρίσκεται στις παλιές δεξαμενές κρασιού, πάνω στη θάλασσα, και το οποίο πρόσεξε μέχρι και η Γαλλική Vogue.

Τριάντα τέσσερις από τις συνολικά σαράντα δεξαμενές του ιστορικού οινοποιείου είναι εκείνες που μετατράπηκαν σε υπερπολυτελείς σουίτες

Με την αρχιτεκτονική ομάδα k-studio μετέτρεψαν ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο κρασιών σε ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, που ακολουθεί τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Τριάντα τέσσερις από τις συνολικά σαράντα δεξαμενές του ιστορικού οινοποιείου είναι εκείνες που μετατράπηκαν σε υπερπολυτελείς σουίτες με την υπογραφή της K-Studio αλλά και της COCO-MAT.

Το Dexamenes Seaside από το 2019 έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η συμβουλή του 34χρονου Νίκου Καραφλού στους νέους επιχειρηματίες συνοψίζεται στην εξής φράση: «να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου και να κάνεις focus στο όραμά σου, χωρίς περισπασμούς».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr