Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών είχε ο Απόστολος Κατσιφάρας

Συνάντηση με το προεδρείο του Εμπορικού ...

Συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην περιοχή, ειδικά στην σημερινή συγκυρία της πανδημίας

Την Τρίτη 22/6/2021 πραγματοποιήθηκε συνάντηση – σύσκεψη της Διοίκησης του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών και αντιπροσωπείας της Περιφερειακής Παράταξης «Δικαίωμα στην Πρόοδο – Δυτική Ελλάδα» με τον επικεφαλής της, πρώην Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στα γραφεία του Συλλόγου.

Από την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών συμμετείχαν στη συνάντηση ο πρόεδρος Κώστας Ζαφειρόπουλος, ο γενικός γραμματέας κ. Μακρής, ο αντιπρόεδρος κ. Σολωμός και ο ειδικός γραμματέας κ. Νικολακόπουλος. Από την περιφερειακή παράταξη εκτός του κ. Κατσιφάρα συμμετείχαν η κα Μπάστα, ο κ. Δριβήλας, ο κ. Κόντης και ο κ. Καρπέτας.

Συζητήθηκαν τα οξυμένα προβλήματα του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην περιοχή, ειδικά στην σημερινή συγκυρία, καθώς και οι θέσεις και προτάσεις του Συλλόγου για την ενίσχυσή της. Υπήρξε ουσιαστική ταύτιση απόψεων και η υπόσχεση για την προώθηση στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της περιφερειακής παράταξης των δίκαιων αιτημάτων μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις