Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι δραστηριότητες που ανοίγουν την Δευτέρα 17 Μαΐου

Οι δραστηριότητες που ανοίγουν την Δευτέ...

Το χρονοδιάγραμμα του ανοίγματος των επομένων ημερών

Την Δευτέρα 17 Μαΐου ανοίγουν βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί. Παράλληλα, επαναλειτουργούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια, καθώς και η δια ζώσης λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Και σε αυτή την περίπτωση θα διενεργούνται self – test μια φορά την εβδομάδα. Ξεκινούν επίσης οι αθλητικές ακαδημίες με προπονήσεις σε μικρά γκρουπ μέχρι δέκα άτομα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το υπουργείο Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το νέο χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης οικονομικών δραστηριοτήτων. Ειδικότερα:

14 Μαΐου: Καζίνο / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Γραφεία συνοικεσίων / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο των υπηρεσιών δραματολογίας (1/25- μάσκα- απόσταση 2 μέτρα- αποφυγή σωματικής επαφής- καθορισμένο ραντεβού- self test.
24 Μαΐου: ΟΠΑΠ PLAY / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο
31 Μαΐου Γυμναστήρια / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναλογία πληθυσμού 1/10 τμ- 2 self tests/ εργαζόμενους Υπηρεσίες ευεξίας / Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής Catering, χώροι δεξιώσεων κλπ / Σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης
7 Ιουνίου Οίκοι Ανοχής / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του 2020.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις