Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία μακριά σας κάθε είδος παρασιτικών ανθρώπων, γιατί θα σας αποσυντονίσουν.  Κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σας επιβληθεί, με σκοπό να σας ελέγξει, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Μην εμπιστεύεστε τις φήμες για άτομα του περιβάλλοντος σας και προσπαθήστε να επαληθεύσετε τις πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν πριν τις ενστερνιστείτε.

 

Ταύρος

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

 

Καρκίνος

Δεν θα πρέπει να αρνηθείτε σήμερα κάτι που σας ζητάει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ακόμη και αν αυτό θα αλλάξει το πρόγραμμα σας.  Ωστόσο, μπορεί να είστε λίγο περιορισμένοι στα οικονομικά σας, γι αυτό φροντίστε να κινηθείτε με προσοχή. Μια απερισκεψία σε οικονομικό επίπεδο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας. Το βράδυ προτιμήστε να το αφιερώσετε στην ξεκούραση σας.

 

Λέων

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί μια διάχυτη αρνητική ατμόσφαιρα εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας φαίνεται να σταθεροποιούνται κάπως και τα αισθηματικά σας δεν θα σας πιέσουν, τουλάχιστον κατά την σημερινή μέρα.

 

Παρθένος

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Οικονομικά  βρίσκεστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή.

 

Ζυγός

Νιώθετε να γεμίζετε με έμπνευση και είστε έτοιμοι να δράσετε. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις. Οι βιαστικές κινήσεις και τα μεγαλεπήβολα όνειρα δεν οδηγούν πουθενά. Μια έξοδος με καλούς φίλους θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια. Κάντε και κάτι αναζωογονητικό για τον εαυτό σας…

 

Σκορπιός

Απρόβλεπτα εμπόδια θα βρεθούν στον δρόμο σας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μην βλάψετε τα κεκτημένα σας. Υπάρχει μια νευρικότητα στον αέρα και εσείς είστε σκληροί με τους συνεργάτες ή συναδέλφους. Κάντε προσεκτικές κινήσεις και αν επιλέξετε τον πόλεμο, κάντε το με έξυπνο τρόπο.

 

Τοξότης

Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης. Η ανάγκη σας για επιτυχία και επιβράβευση θα τύχει ικανοποίησης. Μην αμελείτε όμως να χαίρεστε όσα ήδη έχετε και σε καμία περίπτωση μην τα θεωρείτε δεδομένα στην ζωή σας.

 

Αιγόκερως

Μην βιάζεστε! Εξετάστε πρώτα όλες τις παραμέτρους και μετά ενεργήστε. Θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, οι οποίες θα είναι όμως προς όφελος σας. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς.

 

Υδροχόος

Θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και με τα λεγόμενα σας θα αναλάβετε υποχρεώσεις χωρίς να το καταλάβετε, κάτι που θα επιβαρύνει το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα σας. Πρέπει όμως να αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά να βρείτε χρόνο και για την ξεκούραση σας…

 

Ιχθείς

Από τη μια θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να είστε το επίκεντρο του θαυμασμού, από την άλλη δεν θέλετε να κάνετε καμιά προσπάθεια για να αλλάξετε κάποια πράγματα. Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being