Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες.

 

Ταύρος

Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές, σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

 

Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό φορτίζεστε πολύ με τα επαγγελματικά σας και δεν δίνετε την πρέπουσα προσοχή στον οργανισμό σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχετε εμμονές με την υγεία σας. Παρόλα αυτά εάν αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε τον γιατρό σας για κάθε ενδεχόμενο.

 

Καρκίνος

Θα καταφέρει σχεδόν τα πάντα που αναλαμβάνετε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Αλλά στην αρχή της ημέρας μπορεί να εμφανιστούν κάποια σοβαρά εμπόδια στο δρόμο σας που θα πρέπει να παρακάμψετε. Είναι όμως κάτι αναμενόμενο με τόσους ανάδρομους πλανήτες να μας δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα μας.

 

Λέων

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά μην προσπαθήσετε να βγάζετε συμπεράσματα από την αρχή. Στην πορεία θα φανούν τα θετικά. Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

 

Παρθένος

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε, γιατί το ταμάχι σας αυτό θα το πληρώσετε με έντονο άγχος. Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί.

 

Ζυγός

Οι προσπάθειες σας στον επαγγελματικό τομέα είναι αξιέπαινες, καθώς και η υπομονή και επιμονή σας. Η ανταμοιβή μέχρι στιγμής δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, σύντομα όμως διαφαίνεται μια νέα ευκαιρία που θα σας χαρίσει τις απολαβές που δικαιούστε. Ίσως θα χρειαστεί να ζητήσετε τις συμβουλές κάποιου ατόμου για τα οικονομικά σας σήμερα!

 

Σκορπιός

Να μιλάτε συχνά και να εξωτερικεύετε τα παράπονα σας και ότι σας απασχολεί σε κάποιο πρόσωπο που νιώθετε κοντά σας και σας καταλαβαίνει. Μια ασχολία που θα σας αποσπάσει την προσοχή από την καθημερινότητα σας θα ήταν εξαιρετικά ευεργετική για σας. Εάν έχει σχέση με την φύση ακόμη καλύτερα…

 

Τοξότης

Η μέρα σας κάνει λίγο οξύθυμους και επιθετικούς. Φανείτε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τους γύρω σας, γιατί σας στάθηκαν στα δύσκολα και δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από την ευγνωμοσύνη σας. Η επικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε μπορεί να είναι διαταραγμένη. Ειδικά από τους γονείς σας μπορεί να δεχθείτε σφοδρή κριτική για τον τρόπο ζωής σας και να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση.

 

Αιγόκερως

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο χαρτί σας σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Απρόοπτες εξελίξεις για σας στον οικονομικό τομέα! Μια συμφωνία θα σημαδέψει τη μελλοντική σας κοινωνική άνοδο. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

 

Υδροχόος

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση, με πολύ κατανόηση και αγάπη. Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας.

 

Ιχθείς

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή. Ίσως να μην το αισθάνεστε, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθεια που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being