Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις

Κριός

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση! Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ' όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

Ταύρος

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Δίδυμοι

Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Θέματα αγοραπωλησίας ή ενοικίασης σπιτιού κρύβουν προβλήματα. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

Καρκίνος

Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ 'όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Λέων

Ονειρεύεστε ρομάντζα και ειδύλλια από εκείνα των ερωτικών μυθιστορημάτων, αλλά η ζωή είναι πολύ πιο πεζή. Καλή είναι η ονειροπόληση, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να προσγειωθείτε… Ίσως υπάρξουν ενοχλήσεις από ένα πρώην σύντροφο σας σήμερα. Μην ενδίδετε, γιατί όλο και κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε που είναι πλέον πρώην και όχι νυν.

Παρθένος

Κάτι νέο θα σας ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσετε τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα προλειάνουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες. Να θυμάστε ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας, παρά μόνο εσείς και ο ουρανός. Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας και κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον.

Ζυγός

Συναισθηματικά φορτισμένη η σημερινή μέρα για σας, μια και αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει πάψει να είναι για σας αυτό που αρχικά ήταν. Μην παίρνετε ωστόσο αποφάσεις έν θερμώ. Φροντίστε τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η περίοδος είναι πολύ απαιτητική και θα πρέπει να εκμεταλλεύεστε κάθε δυνατή χρονική στιγμή για ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Σκορπιός

Η εμμονική σχεδόν ενασχόληση σας με τα προβλήματα που σας απασχολούν, σας μπλοκάρει και δεν μπορείτε να βρείτε διέξοδο. Πάρετε αποστάσεις, σκεφτείτε δημιουργικά και η λύση δεν θα αργήσει να φανεί μπροστά σας. Ίσως ανακαλύπτετε ένα κρυφό σας ταλέντο που μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στην καριέρα σας. Καλλιεργήστε το όσο μπορείτε και επενδύστε σ αυτό, γιατί μπορεί να σας βγάλει από την τυχόν δύσκολη οικονομική κατάσταση…

Τοξότης

Θετική επιρροή από τα άστρα έχετε σήμερα, μπαίνοντας σ ένα νέο περιβάλλον ή προβάλλοντας κάποιες νέες ιδέες που μπορεί να αποφέρουν κέρδη και ανάπτυξη. Μην εμπιστεύεστε όμως άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Αιγόκερως

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

Υδροχόος

Διδαχτείτε από τα λάθη του παρελθόντος και επενδύστε στην ομαδική δουλειά, εάν θέλετε να αποδώσει ότι κάνετε. Μέσα από την ομαδική προσπάθεια θα έρθει η επιτυχία. Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος.

Ιχθείς

Σημαντικές ευκαιρίες έχει η μέρα πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή. Μην βιάζεστε… Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει επίσης το σημερινό μενού. Ερωτικά εμφανίζεται κάτι νέο για τους αδέσμευτους! Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being