Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Φίλοι Κριοί, σήμερα είναι πιθανό να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα. Πολλοί από τους στόχους σας θα επιτευχθούν εύκολα, σαν να έχετε την εύνοια του σύμπαντος. Ωστόσο, θα πρέπει να κουνήσετε και σεις το χεράκι σας, γιατί δεν συμβαίνουν θαύματα. Εάν έχετε ένα πραγματικά σημαντικό στόχο, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε και δράστε προσεκτικά.

Ταύρος

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε διπλωματικά. Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας, μπορεί να σας πικράνουν σήμερα.

Δίδυμοι

Είστε ξεροκέφαλοι και απόλυτοι σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή ή την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο όμως δημιουργείτε περισσότερη ένταση και δεν αφήνετε περιθώρια επίλυση των όποιων προβλημάτων… Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα χρειαστεί σήμερα για να μην δημιουργήσετε κάποια νέα δυσεπίλυτα προβλήματα.

Καρκίνος

Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο με τις σημερινές πλανητικές κινήσεις στο ωροσκόπιο σας. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε… Προσγειωθείτε λοιπόν εάν θέλετε να ευτυχίσετε, είτε είστε σε σχέση, είτε αδέσμευτοι και αναζητάτε το ταίρι σας.

Λέων

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Αντλείτε ωστόσο δύναμη και σιγουριά από κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σας!

Παρθένος

Η επιρροή σας στον επαγγελματικό σας περίγυρο είναι έντονη. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν και θα εισακουστούν και εσείς θα τονωθείτε σημαντικά. Φανείτε όμως ρεαλιστές στους στόχους που θέτετε. Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας.

Ζυγός

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα της ημέρας. Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Αν είστε καλλιτέχνες υλοποιήστε τις εμπνεύσεις σας και ίσως δημιουργήσετε σήμερα κάτι μοναδικό!

Σκορπιός

Μια μεταβολή στο εργασιακό περιβάλλον κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σας. Διατηρήστε την πνευματική σας διαύγεια και την εγρήγορση και ετοιμαστείτε για κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Προσέξτε την υγεία σας και φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και φροντίστε για ξεκούραση.

Τοξότης

Θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Στα αισθηματικά σας έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και θα πρέπει να κάνετε τις κινήσεις σας. Ίσως να βεβαιωθείτε ότι δεν πάει άλλο η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, και να θελήσετε να αποδεσμευτείτε.

Αιγόκερως

Αγωνιστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα και είναι καιρός πια να απολαύσετε το αποτέλεσμα των κόπων σας. Θα διαπιστώσετε όμως σήμερα ότι μια νίκη δεν αφήνει πάντοτε την γλυκιά γεύση της επιτυχίας, ειδικά εάν προηγήθηκε μια πάλη. Πάντα υπάρχουν και απώλειες που δεν είχατε υπολογίσει…

Υδροχόος

Δεν είναι από τις πιο θετικές μέρες σας, κυρίως επειδή δεν αισθάνεστε εσείς καλά με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας. Ισορροπήστε πρώτα εσείς για να βρουν μετά όλα τον δρόμο τους. Μια δουλειά ολοκληρώνεται και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Ιχθείς

Μέρα που κρύβει ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις κυρίως από τις απόψεις πολύ έχετε εσείς για τους άλλους και ειδικά για τον ερωτικό σας σύντροφο. Ακόμα κι αν σας πιάσουν πολύ έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, δεν είναι και ότι καλύτερο να τα εκδηλώσετε τώρα. Αλλά… εξετάστε κι αν έχετε πραγματικό λόγο για να ζηλεύετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being