Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο στόχαστρο της Κτηματικής τα "παραθαλάσσια" στα Αραχωβίτικα

Στο στόχαστρο της Κτηματικής τα "πα...

Η αυτοψία προκειμένου να υπάρξει επανακαθορισμός των ορίων θα γίνει στις 15 Απριλίου

Kλήσεις σε ιδιοκτήτες παραθαλάσσιων ακινήτων των Αραχωβιτίκων που έχουν παραβιάσει την καθορισμένη οριογραμμή του αιγιαλού και της παραλίας, έστειλε η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου. Οι παραβιάσεις εντοπίστηκαν κατπά τη διάρκεια αυτοψιών που έγιναν στην περιοχή ενώ οι ιδιοκτήτες αντιδρούν.

Δεκατρείς μάλιστα εξ αυτών (από τον Πάνορμο έως το πρώην ξενοδοχείο Αλεξάντερ) ζήτησαν τον επανακαθορισμό του αιγιαλού, ισχυριζόμενοι ότι έχουν γίνει σφάλματα.

Η αυτοψία προκειμένου να υπάρξει επανακαθορισμός των ορίων θα γίνει στις 15 Απριλίου. Τα μέλη επιτροπής θα κρίνουν αν πρέπει να γίνουν αλλαγές στην οριογραμμή του αιγιαλού ή να μείνει ως έχει και θα εκδοθεί σχετική απόφαση. Το θέμα είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020 μετά από δύο καταγγελίες, μία επώνυμη και μία ανώνυμη.

Η πρώτη καταγγελία έγινε από πολίτη. Η ανώνυμη καταγγελία έγινε στο λιμενικό σώμα και αφορούσε τον αιγιαλό σε μήκος περίπου 800 μέτρων. Στη συνέχεια, το λιμενικό την απηύθυνε στην Κτηματική Υπηρεσία, η οποία στην αποτύπωση και τη σύνταξη των τεχνικών διαγραμμάτων επέκτεινε τον έλεγχο σε άλλα διακόσια μέτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις