Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκτάκτως στην Πάτρα ο Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδας λόγω Κουφοντίνα

Εκτάκτως στην Πάτρα ο Επιθεωρητής ΕΛ.ΑΣ....

Ενισχύεται η περιφρούρηση σε αστυνομικές υπηρεσίες

Αυξημένα μέτρα περιφρούρησης των αστυνομικών υπηρεσιών λαμβάνει η Ελληνική αστυνομία εξαιτίας της συχνότητας των δράσεων συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα που καταγράφονται σε όλη τη χώρα.

Την Κυριακή βρέθηκε στην Πάτρα ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας της Ελληνικής Αστυνομίας , αντιστράτηγος Γιώργος Γιάννινας, ο οποίος συμμετείχε σε υπηρεσιακή σύσκεψη στην Γενική Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Αστυνοµίας ∆υτικής Ελλάδας.

Ο κ. Γιάννινας  συναντήθηκε µε τον Γενικό Αστυνοµικό ∆ιευθυντή ∆υτικής Ελλάδας υποστράτηγο Απόστολο Μαρτζάκλη,ο οποίος τον ενηµέρωσε για τα κρίσιµα ζητήµατα που αφορούν την περιοχή της ∆υτικής Ελλάδας και ιδίως της  Πάτρας. Παρών ήταν και ο Αστυνοµικός ∆ιευθυντής Αχαΐας ταξίαρχος Γιάννης Κυριακόπουλος.

Ο Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος – σύµφωνα µε πληροφορίες - έδωσε κατευθύνσεις στους αξιωµατικούς της περιοχής µας να βρίσκονται σε αυξηµένη επαγρύπνηση και επιχειρησιακή ετοιµότητα για να αποτραπούν τυχόν έκνοµες  ενέργειες µετά  το µπαράζ των επιθέσεων που έχουν καταγραφεί σε όλη τη χώρα για το θέµα του απεργού πείνας ∆ηµήτρη Κουφοντίνα.

Ο κ. Μαρτζάκλης ενηµέρωσε το Επιθεωρητή για τα αυξηµένα µέτρα που έχουν ληφθεί από τις Αστυνοµικές ∆ιευθύνσεις και µάλιστα σε συγκεκριµένους «στόχους», ενώ βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση οι αστυνοµικές δυνάµεις καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου µε στόχο να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια στο όνοµα του ∆. Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις