Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπέρ Λιγνάδη καταθέτει η Ελένη Κούρκουλα -Είναι το "άλλοθί" του...

Υπέρ Λιγνάδη καταθέτει η Ελένη Κούρκουλα...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια και σειρά πήραν οι πρώτοι μάρτυρες που έχουν κληθεί. Το κατώφλι του κτιρίου 9 της Ευελπίδων πέρασε λίγο μετά τις 19:30 η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Ελένη Κούρκουλα και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Actiοn24, Διονύσης Παναγιωτάκης, προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δύο έχουν προταθεί από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη ως μάρτυρες προκειμένου να επιβεβαιώσουν ισχυρισμούς του καλλιτέχνη ότι κατά τον επίμαχο χρόνο του βιασμού που καταγγέλλεται ότι έγινε τον Αύγουστο του 2015, ο κατηγορούμενος βρισκόταν μαζί τους στην Ιθάκη. Η διαδικασία μετά τις μαρτυρικές καταθέσεις θα συνεχιστεί με τη διάσκεψη ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση ή μη του κατηγορούμενου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέθεσε για περισσότερες από 4 ώρες μετά την απόφαση του συμβουλίου πλημμελειοδικείων να απορρίψει την ένσταση ακυρότητας κατά της προδικασίας που είχε καταθέσει. Οι δικαστές δεν έκαναν δεκτούς τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου, ο οποίος ήταν παρών καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και προσκόμισε στοιχεία. Οι δικαστές έκριναν πως όλα στη διαδικασία έγιναν δικονομικά σωστά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις