Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΜΑΤΑ

/

Ευχαριστίες της οικογένειας του Νάσου Νασόπουλου

Ευχαριστίες της οικογένειας του Νάσου Νασόπουλου

Μία μάχη 20 μηνών με σημαντικούς συμπαραστάτες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που επί 20 μήνες από τις 6/6/2019 έως τις 7/2/2021 φρόντισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αγαπημένο μας Νάσο Νασόπουλο, δίνοντας παράλληλα πραγματική μάχη για να αναχαιτίσουν τη νόσο του. Αρχής γενομένης από τους επικεφαλής αυτής της δύσκολης μάχης τον ογκολόγο καθηγητή Χαράλαμπο Καλόφωνο και τον πνευμονολόγο Μιχάλη Κίτρου, καθώς επίσης τον καθηγητή ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας Δημήτρη Καρδαμάκη και την ομάδα του, την ακτινολόγο διευθύντρια ΕΣΥ Μαρία Κυριακοπούλου, την προϊσταμένη της ογκολογικής μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας του ΠΓΝΠ Άννα Βήχα και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, τον ψυχολόγο Γρηγόρη Οικονόμου με τις πολύτιμες συμβουλές του,  την παθολόγο Σοφία Καρτέρη, καθώς επίσης τον θωρακοχειρουργό του νοσοκομείου «Υγεία» Κοσμά Ηλιάδη, την επίκουρη Καθηγήτρια Ακτινολογικής Ογκολογίας κ. Άννα Ζυγογιάννη και τον νευροχειρουργό, κ. Λεωνίδα Λέκκα του Αρεταίειου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της «Β΄ Διάγνωσης» και ειδικότερα στον καρδιολόγο Ιωάννη Στυλιάδη και την ειδική ακτινοδιαγνώστρια Ελένη Κωνσταντάτου.

Στο τελευταίο και πιο δύσκολο στάδιο της ασθένειάς του με επικεφαλής την διευθύντρια της Παθολογικής του ΠΓΝΠ Αγγελική Τσιντώνη, της οποίας λάβαμε την αμέριστη συμπαράσταση, στην φροντίδα του συνέβαλαν επίσης με ξεχωριστό ενδιαφέρον ο αναισθησιολόγος με εξειδίκευση στον πόνο Λεωνίδας Γούδας, καθώς επίσης οι: Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, Βασιλική Δημήτρουλα, Κυριάκος Κοκκίνης και το ευγενέστατο νοσηλευτικό προσωπικό του «Ολύμπιον».

Κατά τη διάρκεια της 20μηνης δύσκολης μάχης βοήθησαν με τον δικό τους τόσο ξεχωριστό τρόπο ο χειρουργός Γιάννης Κεχαγιάς, ο ογκολόγος Ηλίας Λιόλης, η δερματολόγος και καθηγήτρια κ. Σοφία Γεωργίου, η δερματολόγος κ. Χρύσα Οικονόμου.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στην εξαιρετική προϊσταμένη της Νεφρολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ κα. Βασιλική Σιδηρά καθώς και στις κατ’ οίκον νοσηλεύτριες Αγγελική, Γιώτα και Ελπίδα, οι οποίες με την αμέριστη φροντίδα τους τον ανακούφισαν στις τελευταίες του ημέρες.

Δύσκολα θα είχαμε ανταποκριθεί σε αυτή τη δύσκολη μάχη χωρίς το αδελφικό και τόσο ουσιαστικό ιατρικό ενδιαφέρον του καθηγητή Ιατρικής και βουλευτή Κώστα Μάρκου και του παρεμβατικού ακτινολόγου Πάνου Κίτρου. Ένα τελευταίο ξεχωριστό "ευχαριστώ" στην κουμπάρα και φίλη αναισθησιολόγο Πένυ Τάγαρη.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς

Η οικογένεια του Νάσου Νασόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr