Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γώγος: Προσέξτε τις συναθροίσεις στο πατρινό καρναβάλι

Γώγος: Προσέξτε τις συναθροίσεις στο πατ...

Ο πατρινός καθηγητής παθολογίας μιλά για τις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες και τους κινδυνους από τη χαλάρωση των μέτρων την περίοδο του καρναβαλιού

Με τη σύσταση «Προσέχετε το Καρναβάλι» ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών- και Μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπος Γώγος , τονίζει τον κίνδυνο της σοβαρής πιθανότητας ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων και ανατροπής των ισορροπιών, αν το Πατρινό Καρναβάλι δεν αντιμετωπισθεί με ιδιαίτερη σύνεση και ελαστικοποίηση των μέτρων.

«Σε χρόνο παρόντα υπάρχει μια σταθερή ροή κρουσμάτων πανελλαδικά αλλά και στην Αχαΐα. Το επικείμενο άνοιγμα από την προσεχή Δευτέρα Γυμνασίων/ Λυκείων και το Πατρινό Καρναβάλι, με εμβάλλουν σε ανησυχία γιατί είναι πολύ εύθραυστη η ισορροπία που έχουμε κατακτήσει με θυσίες.

Το Πατρινό Καρναβάλι που αναντίρρητα αποτελεί παράδοση και μεράκι των Πατρινών, φέτος πρέπει να γίνει σαφές ότι τίποτα δεν είναι ίδιο, το σκηνικό έχει αλλάξει.Ζούμε μια ανοίκεια εποχή. Για κανένα λόγο δεν πρέπει με ασυλλόγιστες ενέργειες και συναθροίσεις να γίνει αφορμή για οδυνηρή ανατροπή. Είναι νομίζω, μια και είμαι Πατρινός, θέμα τιμής και ήθους των πολιτών αυτής της πόλης που στο σύνολο τους είναι υπεύθυνοι, να δώσουν παράδειγμα υπευθυνότητας».

*Από εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις