Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όταν η Χριστίνα «αρπάχτηκε» με την Σία για τον Καλαμπόκα και την ΟΝΝΕΔ

Όταν η Χριστίνα «αρπάχτηκε» με την Σία  ...

Στη Βουλή

H αναφορά της βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πανεπιστημιακή αστυνομία, στα γεγονότα της Πάτρας του 1991 και τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα από τον Γιάννη Καλαμπόκα πρόεδρο τότε της ΟΝΝΕΔ, προκάλεσε ένταση.

Ο λόγος είναι ότι αυτή η αναφορά δεν άρεσε στην βουλευτή της ΝΔ Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας που επιτέθηκε στην κ. Αναγωστοπούλου με δριμύτητα καλώντας την να σέβεται τη γαλάζια νεολαία που είναι και η μεγαλύτερη οργάνωση στη χώρα και να μην κάνει άσκοπες αναφορές για γεγονότα προ 30ετίας.

Εκείνη την ώρα η κ. Αναγνωστοπούλου είχε βγει από την αίθουσα και έτσι η κόντρα δεν είχε συνέχεια.

«Με ενόχλησε ότι μία Αχαιή βουλευτής ανέφερε την Πάτρα στη Βουλή για ένα τραγικό γεγονός και όχι για κάτι καλό, όπως το έχει ανάγκη. Δεν θέλω ν’ ακούγονται για την περιοχή, τώρα και πίσω, τέτοια δυσάρεστα πράγματα, που όλοι τα έχουμε καταδικάσει ως γεγονότα μιας άλλης εποχής, που έχει μπει πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» σχολίασε για το συμβάν η κ. Αλεξοπουλου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

«Τη δολοφονία Τεμπονέρα από τον Καλαμπόκα τη γνωρίζουν όλοι και την έχει καταδικάσει και η ΝΔ. Δεν μίλησα γενικότερα για την ΟΝΝΕΔ και δεν έκανα υποθέσεις» απάντησε η κ. Αναγνωστοπούλου χαρακτηρίζοντας «παλαιοκομματική και άλλων εποχών γλώσσα» τη στάση της κ. Αλεξοπούλου, αρνούμενη μία μεταξύ τους διαπροσωπική κόντρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις