Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τον έσωσε από την ανακοπή- Σήμερα ποζάρουν μαζί

Πάτρα: Τον έσωσε από την ανακοπή- Σήμερα...

Ο διασώστης και ο κ. Άγγελος

 Ο  διασώστης του ΕΚΑΒ Τάκης Μικές επανέφερε πριν από λίγες ημέρες στη ζωή έναν άνδρα  που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Σήμερα, ο Τάκης Μικές ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του με τον  άνδρα που έσωσε και ο οποίος δεν θα ξεχάσει ποτέ την συνεισφορά του διασώστη.


"Και ναι λοιπόν ιδού το θαύμα!!! Ο φίλος μου Άγγελος όρθιος! Ανάταξη ανακοπής! Για να δεις το θαύμα πρέπει να πιστέψεις σε αυτό, να μένεις πιστός στις αρχές στις αξίες και σε ότι έχεις εκπαιδευτεί και ορκιστεί να υπηρετείς» σημειώνει ο γνωστός διασώστης που δίνει και την ψυχή του για να σώσει ζωές. Και συνεχίζει: «Δεν μπορούμε πάντα να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα παρατάμε, αναγκάζομαι να προβάλλω το αυτονόητο διότι δυστυχώς δεν είναι για όλους το καθήκον αυτονόητο....

Το τελευταίο που με ενδιαφέρει είναι η αυτοπροβολή.  Ευχαριστώ όλους τους διαδικτυακούς φίλους για τα καλά τους λόγια, μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδερφο και εκπαιδευτή Παναγιώτη Κουκόπουλο που με δικό του αγώνα και πρωτοβουλία κατάφερε να περάσουμε το σχολείο ασφαλούς οδήγησης έτσι ώστε να μπορούμε να οδηγούμε γρήγορα και με ασφάλεια για την επίτευξη του στόχου! Έχω άξιους συναδέρφους και είμαι υπερήφανος για αυτούς! Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!"

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις