Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πήγε για πεζοπορία, έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε - Τραγικός θάνατος για τον 45χρονο Βαγγέλη Χαλμούκη

Δυτική Ελλάδα: Πήγε για πεζοπορία, έπεσε...

Στο Αγρίνιο

Ο άτυχος άνδρας που βρήκε το θάνατο κατά την πεζοπορία του στον Αράκυνθο ήταν ο Βαγγέλης Χαλμούκης, εργαζόμενος στον δήμο Αγρινίου και συγκεκριμένα στον τομέα της καθαριότητας όπου προσελήφθη πρόσφατα.

Η τραγική είδηση έπεσε σαν βόμβα στους συναδέλφους τους και στην τοπική κοινωνία όπου ήταν αρκετά γνωστός.

Ο αδικοχαμένος Βαγγέλης ήταν ανύπαντρος, αγαπούσε την πεζοπορία και συνήθιζε να επισκέπτεται την περιοχή του Αρακύνθου και το φαράγγι της Κλεισούρας.

Ο χθεσινός περίπατος του όμως έμελλε να είναι και ο τελευταίος του καθώς -υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες-έπεσε σε χαράδρα μεγάλου βάθος.

Η επιχείρηση εντοπισμού ξεκίνησε χθες και όταν το πρωί εντοπίστηκε ο άνδρας απο μακριά φάνηκε- από την οπτική επαφή – ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά καθώς φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως η πτώση ήταν μοιραία.  Στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου απλώς επιβεβαιώθηκε ο θάνατος…

Εκτιμάται πως ο 45χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε απόκρημνο σημείο, ωστόσο για τα ακριβή αίτια  του θανάτου ενεργείται η προβλεπόμενη έρευνα και θα παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας.

Η κηδεία του Βαγγέλη Χαλμούκη θα γίνει σήμερα, Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021, και ώρα 4 μ.μ. στο Κοιμητήριο Αγρινίου όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 3.30 μ.μ.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις