Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγωδία! Έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο

Τραγωδία! Έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτον...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

11.53 Τέλος στη ζωή του έδωσε, πέφτοντας από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο, ένας ηλικιωμένος. Αιτία της πράξης του φαίνεται να ήταν τα οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.  Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κινητοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική ωστόσο όπως αναφέρει, ο άνδρας προχώρησε στην πτώση πριν την άφιξή της.

Ο άνδρας από περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Συμπολιτείας, έκανε πράξη την απειλή του και πριν πέσει στο κενό, φώναξε "Δεν θέλω να ζήσω άλλο" και εκτός από οικονομικά φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει το filodimos.gr. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος μετά την πτώση του από την γέφυρα που βρίσκεται πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο Αιγίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί. 

Ένας άνδρας, περίπου 70 ετών, απειλεί, αυτή την ώρα, ότι θα πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο. Σε εξέλιξη είναι μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας ενώ έχει αποκλειστεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα. Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση ενώ γίνεται προσπάθεια να μην πραγματοποιήσει ο άνδρας την απειλή του. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ γίνονται διαπραγματεύσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις