Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θετικός ο Χρήστος Γούτος της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», για δημιουργία Δήμου Αιγείρας - Ακράτας

Θετικός ο Χρήστος Γούτος της παράταξης «...

Είχε συνάντηση με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας

Την Πέμπτη 29/10/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Ανατολικής Αιγιάλειας, με τον επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο», Χρήστο Γούτο. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης  κ.κ. Γιαννούλης, Γιοβάς, Τομαράς και Χρυσανθόπουλος. 

Στην συνάντηση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Συντονιστική Επιτροπή ενημέρωσε τον κ. Γούτο και τους συνεργάτες του για την πρόθεσή των Κοινοταρχών να διεκδικήσουν τη δημιουργία Δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας. Στην ενημέρωση η Συντονιστική Επιτροπή  παρουσίασε τους λόγους που οι Κοινοτάρχες προχωρούν σε μια τέτοια πρωτοβουλία, και αναφέρθηκε στο πλάνο των  ενεργειών της.

Ο κ. Γούτος τόνισε με τη σειρά του, τις ιδιαίτερες σχέσεις του με την περιοχή, αφού διαμένει μεγάλο μέρος του χρόνου στην Παραλία Συλιβαινιωτίκων, με αποτέλεσμα να γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και την τακτική εγκατάλειψης των πρώην Δήμων Αιγείρας και Ακράτας, επισήμανε ότι και προεκλογικά είχε τοποθετηθεί ευνοϊκά απέναντι στην προοπτική  δημιουργίας ενός τέτοιου Δήμου , ενώ υπενθύμισε ότι στο προεκλογικό του πρόγραμμα υπήρχαν πρόνοιες αυτοδιαχείρισης για την Ανατολική Αιγιάλεια.

Τοποθετήθηκε θετικά απέναντι στις δράσεις της Συντονιστικής Επιτροπής και στο ενδεχόμενο δημιουργίας Δήμου Αιγείρας - Ακράτας, όπως εξάλλου έκαναν και οι παριστάμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής του, επιβεβαιώνοντας τη θέση που είχαν εκφράσει σε προηγούμενη συνάντησή τους με την Συντονιστική επιτροπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις