Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Η ηρωίνη ήταν "βράχος"

Δυτ. Ελλάδα: Η ηρωίνη ήταν "βράχος"

Συλλήψεις -

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση της Νέας Μανωλάδας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο Έλληνες (ένας άνδρας – μια γυναίκα), διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο  που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη σε  μορφή βράχου, συνολικού βάρους (19,5) γραμμαρίων. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του άνδρα πρόεκυψε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κατοχή ναρκωτικών


Εντοπίστηκαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, μέσα σε αποθήκη αγροκτήματος, (106) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης (φούντες), καθώς και μια μοτοσικλέτα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για κατοχή ναρκωτικών,σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Αντιρρίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας άνδρας,(Έλληνας) διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο, που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης, αναφέρει η αστυνομία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας άνδρας, (Έλληνας) διότι σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

 

κεντρική φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις