Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πέταξαν μπάζα από αμίαντο μπροστά στο Πειραματικό της Πάτρας και μετά τα ...εξαφάνισαν

Πέταξαν μπάζα από αμίαντο μπροστά στο Πε...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανάστατοι γονείς που είδαν τις εικόνες

Μια εικόνα "απείρου κάλους" αντίκρυσαν γονείς και εκπαιδευτικοί που μετέβησαν στα Πειραματικά σχολεία της Πάτρας στο Καστρίτσι, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι. Κάποιοα ασυνείδητος την καλοκαιρινή περίοδο που τα σχολεία ήταν κλειστά μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο του δημοτικού σχολείου του πειραματικού του Πανεπιστημίου Πατρών, μετέφερε και εγκατέλειψε φύλλα αμιάντου. Το επικίνδυνο υλικό που έχει απαγορευθεί η χρήση του καθώς μεταξύ άλλων συνδέεται με την πρόκληση καρκίνου προκάλεσε έντονη ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι απευθύνθηκαν αρμοδίως.

Ωστόσο, ενώ οι υπεύθυνοι του σχολείου αναζητούσαν τον ενδεδειγμένο τρόπο για την απομάκρυνση των υλικών αμιάντου, μια δύσκολη έρευνα καθώς και κάθε ενδιάμεση λύση φαντάζει παράνομη αν δεν ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που προβλέπεται για τέτοια υλικά, ξαφνικά ένα πρωί τα φύλλα του αμιάντου εξαφανίστηκαν. 

Όσο ξαφνικά και αναπάντεχα εμφανίστηκαν τα καρκινογόνα υλικά μπροστά από το σχολείο, τόσο αιφνίδια εξαφανίστηκαν. Το thebest.gr μίλησε με τον διευθυντή του πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος μας διαβεβαίωσε πως το σύνθετο πρόβλημα που είχε ανακύψει, πλέον δεν υφίσταται, καθώς ο υπεύθυνος της εναπόθεσης των αμιαντόφυλλων στο σημείο, μάλλον επέστρεψε για να διορθώσει το λάθος του.

Άγνωστο παραμένει τι έγιναν τα υλικά, αλλά τουλάχιστον αυτά δεν θα βρίσκονται δίπλα από μικρούς μαθητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις