Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιδιαίτερα κομψή & με μάσκα η Κέιτ Μπλάνσετ στη Βενετία

Ιδιαίτερα κομψή & με μάσκα η Κέιτ Μπ...

Η διάσημη και πολυβραβευμένη ηθοποιός είναι φέτος η πρόεδρος της κριτικής επιτροπής - Μεταξύ των μελών και ο Ματ Ντίλον

Eπικεφαλής της κριτικής επιτροπής του 77ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας, είναι η υπέροχη και βραβευμένη με 2 Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία εμφανίστηκε στην καθιερωμένη φωτογράφηση με τα άλλα μέλη της επιτροπής, κομψά ντυμένη και χαμογελαστή ενώ φορούσε και μάσκα προστασίας στο πρόσωπο.

«Είναι θαυμάσιο να συνομιλώ με ενήλικες ανθρώπους. Τους τελευταίους 6 μήνες, όλες μου οι συζητήσεις ήταν με γουρούνια και κοτόπουλα», ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε η Μπλάνσετ στην συνέντευξη Τύπου της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ της Βενετίας που ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου 2020, αναφερόμενη φυσικά στην καραντίνα -προφανώς στην εξοχή- και τους συντρόφους της σε αυτήν.

Όμως εκτός από αυτή την αστεία ατάκα, όπως αναφέρει το flix.gr, οι δηλώσεις της Cate Blanchett ήταν εξαιρετικά σοβαρές, είτε μιλούσε για το πως «μοιάζει σαν θαύμα» το γεγονός ότι το Φεστιβάλ λαμβάνει χώρα και το ότι βρέθηκε εκεί για «στηρίξει και να είναι αλληλέγγυα με τους δημιουργούς που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις ταινίες τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που δοκίμασαν τις αντοχές τους». Αλλά όπως είπε: «οι δοκιμασίες είναι κομμάτι του DNA μας, κι αν μια βιομηχανία θα βγει από αυτή την κρίση πιο δυνατή και δημιουργική, αυτή θα είναι η καλλιτεχνική και η κινηματογραφική βιομηχανία.

Μιλώντας για την πανδημία του covid-19 και τον τρόπο που χειρίστηκαν την κρίση οι διαφορικές χώρες, η Μπλάνσετ είπε ανάμεσα σε άλλα:

«Νομίζω ότι είμαστε ένα πολύ παράξενο είδος που δεν μαθαίνει από τα επώδυνα παραδείγματα που βιώνουμε. Για παράδειγμα οι δυσκολίες που βίωσε η Ιταλία στην διάρκεια της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας και το πως αυτή η εμπειρία δεν βοήθησε στ΄ αλήθεια άλλες χώρες να προετοιμαστούν ανάλογα.

Είναι κάτι πολύ παράξενο που ακόμη δεν μπορώ να κατανοήσω, πως μπορεί να συμπεριφερόμαστε τόσο αποσπασματικά και με τόση βραδύνοια, με τόσο καταστροφικά αποτελέσματα».

Οι φωτ. είναι από την ανάρτηση του flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight