Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: Τον κορωνοϊό διέσπειραν κάποια πλουσιόπαιδα

Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: Τ...

«Δεκάδες εργαζόμενοι ήρθαν να κάνουν το τεστ και έφυγαν καθώς ήταν μεγάλος ο χρόνος αναμονής»

Ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρας αναφέρεται στο συμβάν με τον 26χρονο που έφυγε από το νοσοκομείο όταν πληροφορήθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και ενώ επρόκειτο να εισαχθεί. Πλέον τον 26χρονο αναζητά η αστυνομία. Ο κ. Σιώρας επιπλέον μιλά για το πρόβλημα με τον τεράστιο όγκο ασθενών που δέχεται το νοσοκομείο προκειμένου να κάνουν το τεστ κορωνοϊού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Στα πλουσιόπαιδα που επέστρεψαν από τις διακοπές τους με τα σκάφη έριξε τη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Ηλίας Σιώρας.

«Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα. Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο OPEN.

«Δεκάδες εργαζόμενοι ήρθαν να κάνουν το τεστ και έφυγαν καθώς ήταν μεγάλος ο χρόνος αναμονής».

Δείτε το βίντεο με τις  δηλώσεις του:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις