Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Ρίου: Κοινή δήλωση των μελών του Δ.Σ. για τις καταγγελίες περί ΕΔΕ

Νοσοκομείο Ρίου: Κοινή δήλωση των μελών ...

Τι αναφέρουν πέντε μέλη της διοίκησης

Στην κοινή ανακοίνωσή τους πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών αναφορικά με τις τελεταίες εξελίξεις που αφορούν στα διοικητικά του νοσοκομείου και τις καταγγελίες μεταξύ της διοικήτριας Παναγούλας Μαμμή, των καθηγητών Γώγου και Βελισσάρη και του διοικητή της 6ης ΥΠΕ αναφέρεται:

Οι παρακάτω υπογράφοντες μέλη του Δ.Σ. του ΠΓΝΠ, με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν την κλήση σε απολογία των κυρίων Γώγου και Βελισσάρη ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι:

Ουδεμία σχέση έχουμε και δεν γνωρίζουμετο παραμικρό για τη συγκρεκριμένη κλήση σε απολογία. Ως μέλη του ΔΣ του ΠΓΝΠ δεν είχαμε καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα. Η μόνη μας πληροφόρηση προέρχεται από τα δημοσιεύματα στον τύπο.

Στηρίζουμε τους κυρίους Γώγο και Βελισσάρη και το επιτελείο τους στην όλη προσπάθειά τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19.

Στην προσπάθειά τους αυτή εντάσσεται και το δικαίωμα ή ακόμη  και η υποχρέωση να ενημερώνουν την κοινωνία, πολύ περισσότερο τις αρχές, για οτιδήποτε αφορά την εξέλιξη της πανδημίας.

Τέλος,αναφορικά με τις αποδιδόμενες στην Διοικήτρια δηλώσεις περί «σκιώδους Διοίκησης στο ΠΓΝΠ» από πλευράς του κ. Διοικητή της 6ης ΥΠΕ δηλώνουμε ότι προσβάλουν βάναυσα την αξιοπρέπεια όλων των μελών του Δ.Σ.

Τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. ΠΓΝΠ

ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Καθηγητής καρδιολογίας – παθολογίας

ΠΛΩΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δρ Γενικός Ιατρός

ΚΑΤΣΑΪΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ Δικηγόρος

ΤΕΡΖΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ Εκπρόσωπος των γιατρών, νευρολόγος, Δ/ντης ΕΣΥ

ΦΙΛΤΙΣΕΝΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Εκπρόσωπος εργαζομένων. ΠΕ Νοσηλευτικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις