Ολοκληρώνεται αύριο το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων
Η Πάτρα είναι λίγο πολύ συνηθισμένη σε επιτυχίες στην πυγμαχία. Μάλιστα για ακόμα μια φορά ήρθε η επιβεβαίωση για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές των συλλόγων της πόλης μας, αφού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων, που ολοκληρώνεται αύριο στον Αγ. Κοσμά συμμετείχε με εννέα συνολικά αθλητές της, έχοντας «συγκομιδή» επτά μετάλλια μέχρι στιγμής.
Συγκεκριμένα για το σωματείο της Παναχαϊκής όπου προπονητής είναι ο Νίκος Πλέας ο Γιάννης Βασιλόπουλος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 52κιλών με δύο νίκες και ένα μπάι. Ο Γεράσιμος Μάνθος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (κατ. 64κιλά) και ο Βλάσης Βασιλόπουλος (κατ. 75κιλά) με τρεις νίκες και μια ήττα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Σε ότι αφορά τον Χρήστο Καφρίτσα (κατ. 69κιλά) έφτασε μέχρι τα προημιτελικά με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.
Από εκεί και πέρα για την ΠΥ.Γ.Μ.Η. του Λάμπρου Μιχαλόπουλου ο Γιάννης Φρούντας (κατ. 56κιλά) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, όπως χάλκινο μετάλλιο είχαμε και για τον Χρήστο Ραυτογιάννη (κατ. 60κιλά).
Τέλος σε ότι αφορά το σωματείο της Ε.Α.Π. με προπονητή τον Θοδωρή Ράλλη ο Σάκης Πεφάνης (κατ. 64κιλά) πέρασε στον αυριανό τελικό της κατηγορίας του, ενώ ο Θανάσης Κότσυφας (κατ. 69κιλά) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος ο Χρήστος Τσεκίνης (κατ. 75κιλά) έφτασε μέχρι τους «8» της κατηγορίας του και αποκλείστηκε.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










