Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Σύψας για κορωνοϊό: Eίμαστε σε κόκκινο συναγερμό - ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Σύψας για κορωνοϊό: Eίμαστε σε κόκ...

Λέει όχι στη χαλαρότητα

Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα μας με τπν κορωνοϊό εκτίμησε ο  Καθηγητής Νίκος Σύψας ο οποίος επεσήμανε ότι βρισκόμαστε σε κόκκινο συναγερμό. Είμαστε ένα βήμα πριν ονομάσουμε την κατάσταση ως δεύτερο κύμα επιδημίας στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είναι η ώρα για μεγάλη συναίνεση. Δεν επιτρέπεται χαλάρωση, συνωστισμοί και δεν επιτρέπεται να νομίζουμε ότι το πρόβλημα τελείωσε. Είναι σαν να πατάμε σε ένα λεπτό πάγο που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σπάσει» τόνισε ο κ. Σύψας μιλώντας στο δελτίο του ΣΚΑΪ.

Πρόσθεσε ότι βρίσκονται στο «τραπέζι» τα πιο αυστηρά μέτρα, για την περίπτωση που συνεχιστεί η αυξητική καμπύλη της επιδημίας, αν και δεν θα χρειαστεί να ληφθούν όπως είπε, αν όλοι κατανοήσουμε τον κίνδυνο. «Δε θέλω ούτε να τα συζητήσω. Δεν είναι σωστό μέσα στον Αύγουστο να λάβουμε μέτρα που θα έχουν πολύ κακό αντίκτυπο στην οικονομία της Ελλάδας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σύψας έκανε αναφορά στη σημασία της χρήσης μάσκας και τήρησης αποστάσεων: «Τα μέτρα πρέπει να τηρούνται. Αν δεν τηρούμε το μέτρο της απόστασης θα έχουμε προβλήματα. Η μάσκα είναι συμπληρωματικό στοιχείο της απόστασης. Αν σήμερα προσπαθήσουμε όλοι οι Έλληνες και κρατάμε τις αποστάσεις και φοράμε τη μάσκα, θα αναστραφεί ταχύτατα αυτή η άνοδος της επιδημίας. Θα έχουμε ένα πολύ καλό Αύγουστο. Δεν είναι αργά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις