Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Και τώρα αναμέτρηση για τα σκουπίδια

Αιγιάλεια: Και τώρα αναμέτρηση για τα σκουπίδια

Η Δημοτική Αρχή ανοίγει το θέμα, αναζητώντας οριστική λύση

Καλοκαίρι έντονων διεργασιών για το πρόβλημα των απορριμμάτων στην Αιγιάλεια θα είναι το φετινό, αφού η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της για το μείζον αυτό θέμα. Μάλιστα ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλος δείχνει να προσπερνά την πρόσφατη απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και να είναι αποφασισμένος να θέσει στο τραπέζι το πιο καυτό θέμα της περιοχής,.

Να θυμίσουμε ότι μόλις μέχρι πριν λίγους μήνες η Αιγιάλεια πνιγόταν στα σκουπίδια με χιλιάδες τόνους απορριμμάτων να γεμίζουν τους δρόμους και τους δημόσιους χώρους της περιοχής. Το πρόβλημα ομαλοποιήθηκε από τον περασμένο Οκτώβριο που ανέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά με προσωρινές λύσεις. Πλέον ήλθε η ώρα να αναζητηθεί και να δρομολογηθεί η μόνιμη και οριστική λύση. Μένει να αποδειχθεί αν το μείζον αυτό πρόβλημα θα αποτελέσει νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης, ή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις συνεννόησης. 

«ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ»

«Ήρθε η ώρα να δρομολογήσουμε την οριστική λύση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων» ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανακοινώνοντας ότι «τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνει έναν κύκλο κρίσιμων επαφών και αμέσως μετά θα παρουσιάσει και θα θέσει σε διαβούλευση το σχέδιο που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή».

«Το θέμα των απορριμμάτων είναι μακράν το μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής μας» τόνισε ο κ. Καλογερόπουλος και σημείωσε «έφτασε η ώρα, όλοι να σταθούμε με αίσθημα  ευθύνης απέναντι σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Δεν χωράνε σκοπιμότητες και προσωπικούς χαρακτήρα αντιπαραθέσεις».

Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, «κανείς δεν είναι Θεός να φτιάξει εργοστάσιο σε πέντε ημέρες ή και πέντε μήνες» υπενθυμίζοντας πως προεκλογικά οι εξαγγελίες του ανέφεραν πως η λύση τοποθετείται σε βάθος χρόνου. «Η λύση αυτή δεν εξαρτάται μόνο από εμάς αλλά και από άλλους παράγοντες, φορείς και πρόσωπα» τόνισε ο δήμαρχος Αιγιαλείας, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι «τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί το σχέδιο της Δημοτικής Αρχής και ευελπιστώ σε έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα καταλήξει στην οριστική επίλυση του προβλήματος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις