Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήμος Αιγιάλειας: "Δημοτικοί Σύμβουλοι απειλούν υπαλλήλους και τη Δημοτική Αρχή"

Δήμος Αιγιάλειας: "Δημοτικοί Σύμβου...

Η δημοτική Αρχή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική Αρχή της Αιγιάλειας αναφέρει τα εξής: 

"Δημοτικοί Σύμβουλοι ζητούν στην ουσία, να κλείσει ο Δήμος, να σταματήσει η λειτουργικότητα της πόλης, να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια.

Σχετικά με επιστολή που έστειλαν οι 22 Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων που επέλεξαν μονίμως να αντιπολιτεύονται τη Δημοτική Αρχή  προς τον Δήμαρχο, Δημοτικές Υπηρεσίες και Ελεγκτικά όργανα του Κράτους και με την οποία προκαταγγέλουν τους αρμοδίους υπαλλήλους, τους απειλούν (και τη Δημοτική Αρχή) αναφέροντας ότι αν δεν εξοφληθούν πιστωτές με σειρά έκδοσης των τιμολογίων θα διωχθούν για παράβαση καθήκοντος, η Δημοτική Αρχή επισημαίνει τα εξής :

«Το είδαμε κι αυτό. Δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας ουσιαστικά ζητούν να μην πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι ντόπιοι προμηθευτές (δηλαδή επαγγελματίες και μικροεπιχειρηματίες της Αιγιάλειας).

Το είδαμε κι αυτό. Δημοτικοί σύμβουλοι της Αιγιάλειας που μόλις πέρυσι τέτοια εποχή πνιγόταν στα σκουπίδια, να ζητούν να μην πληρώνονται κατά προτεραιότητα οι δαπάνες αποκομιδής και διαχείρισης των σκουπιδιών.

Ζητούν δηλαδή να μην εξοφληθούν άμεσα οι ντόπιοι προμηθευτές και πιστωτές που καλύπτουν την καθημερινότητα αλλά και τα τιμολόγια για τα σκουπίδια. Επιδίωξη ο φόβος και έτσι να σταματήσει να λειτουργεί ο Δήμος και έτσι να ξαναγεμίσει η Αιγιάλεια με σκουπίδια.

Δηλαδή, ζητούν να αφήσουμε τα σκουπίδια στους δρόμους και να πνιγεί και πάλι η Αιγιάλεια στα απορρίμματα .

Βλέποντας ότι οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής για τα σκουπίδια αποδίδουν, αναζητούν τρόπους να τους ακυρώσουν επικαλούμενοι τυπικότητες.

Πόσο πιο κάτω πια; Να την πληρώσουν οι Αιγιαλείς επαγγελματίες, να πνιγεί η Αιγιάλεια στα σκουπίδια, για να ικανοποιήσουν οι δημοτικές παρατάξεις το αντιπολιτευτικό τους μένος. Τόσο τυφλωμένοι πια από αυτό το μένος, ώστε δεν ενδιαφέρονται για τίποτε; Ούτε καν για τους ντόπιους προμηθευτές, ούτε καν για την αποκομιδή των απορριμμάτων;

Αλήθεια αυτοί που απειλούν όταν ήταν διοίκηση τι έκαναν;

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος δηλώνει για ακόμα μία φορά ότι δεν θα βάλει πάνω από το καλό του τόπου και των πολιτών καμία σκοπιμότητα και κανένα προσωπικό κόστος.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή θα προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες και τους συμπολίτες και η πόλις να λειτουργήσει και η Αιγιάλεια να σταθεί στα πόδια της.

Ελπίζουμε επιτέλους, οι δημοτικές παρατάξεις που αντιπολιτεύονται τη Δημοτική Αρχή να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να σταματήσουν τον κατήφορο. Δεν είναι όλα για αντιπολίτευση. Πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον του τόπου και των συνδημοτών μας»."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις