Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Κανένα «εισαγόμενο» κρούσμα από το λιμάνι της Πάτρας

Κορωνοϊός: Κανένα «εισαγόμενο» κρούσμα α...

Και στο λιμάνι της Πάτρας και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας δεν έχουμε προς το παρόν κανένα θετικό αποτέλεσμα

Αρνητικά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα διαγνωστικά τεστ που έχουν γίνει στο λιμάνι της Πάτρας. οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά έχουν ληφθεί 147 δείγματα από τους ταξιδιώτες, στα οποία δεν εντοπίστηκε κανένα θετικό στον νέο κορωνοϊό κρούσμα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, δεν έχει διαπιστωθεί κανένα θετικό κρούσμα και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, δηλαδή οι δύο βασικές πύλες εισόδου επισκεπτών στην περιοχή μας είναι «καθαρές».

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρίσκεται επί 24ωρου βάσεως στο λιμάνι της Πάτρας και τα τεστ αναλύονται από τα εργαστήρια της Πάτρας.

Τεστ για τον νέο κορωνοϊό διεξάγονται και στο αεροδρόμιο του Αράξου, το οποίο έχει ανοίξει και δέχεται αεροπλάνα. Μέχρι ώρας έχουν γίνει περί τα 150 διαγνωστικά τεστ, τα οποία είναι όλα αρνητικά.

Στο μεταξύ, στην περιοχή της Πάτρας, καταγράφονται συνολικά έξι κρούσματα κορωνοϊού. Δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, άλλοι δύο ασθενείς στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ίδιου νοσοκομείου και τα άλλα δύο που είναι η σύζυγος και ο γιος του πρώτου κρούσματος που καταγράφηκε στην Πάτρα την περασμένη εβδομάδα, νοσηλεύονται κατ' οίκον.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει διαγνωστεί κανένα θετικό στο περιβάλλον των ασθενών που έγινε ιχνηλάτηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις